"FŐIGAZGATÓ" címkével ellátott hírek
Új főigazgatót neveztek ki a Békés megyei és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kormányhivatalok élére - áll a Miniszterelnökség közleményében.
November 30-ai hatállyal megszűnik Sélleiné Márki Mária, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) főigazgatójának megbízatása - olvasható a hétfői Magyar Közlönyben.
Ónodi Szűcs Zoltán irányítja szerdától a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézetet (GYEMSZI) - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyért Felelős Államtitkársága.
A közelmúltban változás történt a Békés Megyei Kormányhivatal törzsszervezeténél. A Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatói tisztségét augusztus 15-től Petróczki Zoltán Gábor tölti be.
Senki nem pályázott az Iparművészeti Múzeum (IMM) főigazgatói posztjára, így eredménytelenül zárult a közgyűjtemény vezetésére meghirdetett pályázat - közölte az MTI megkeresésére szerdán a kiíró Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Kultúráért Felelős Államtitkársága.
Jákó Kinga lett az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSZ) új főigazgatója, a posztot május 1-jétől tölti be - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkársága pénteken az MTI-vel.
Kinevezték Burány Bélát az Országos Mentőszolgálat főigazgatójává - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkársága az MTI-vel.
Pályázatot írt ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az Országos Mentőszolgálat főigazgatói posztjára.
A vádirat szerint Szilvásy István - Szilvásy György volt titkosszolgálati miniszter testvére - 2007 októberében fiktív megbízási szerződést kötött egy tanácsadó céggel, majd 2008 februárjában főorvosként alkalmazott egy férfit, "aki nem végzett munkát és be sem járt a kórházba" - írta a híradó.hu.