"FŐJEGYZŐ" címkével ellátott hírek
68 éves korában elhunyt dr. Biri István volt megyei főjegyző.
Vadász Csabát választotta Csongrád megye új főjegyzőjének a megyei közgyűlés - értesült a hír6.hu. A képviselők tizenöt igen, két tartózkodás és ellenszavazat nélkül döntöttek a kinevezéséről zárt ülés keretében.
A Békés Megyei Kormányhivatal vezetője, Erdős Norbert, Békéscsabára, a Derkovits sor alatt lévő Békés Megyei Intézményfenntartó Központ Nagytermébe hívta meg a megye jegyzőit és főjegyzőit. A tanácskozáson a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot Dr. Zöld-Nagy Viktória helyettes államtitkár és Dr. Belányi Mária főosztályvezető képviselték.
Nem történt ingyenes vagyonátadás a hódmezővásárhelyi Hód-Udvarház beruházással kapcsolatban - írta Korsós Ágnes címzetes főjegyző nyílt levelében a Hegedűs Lorántné jobbikos képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva.
Mózes Ervin szegedi címzetes főjegyző felmentését és új jegyzői pályázat kiírását kezdeményezi a csongrádi megyeszékhely közgyűlésének Fidesz-KDNP-frakciója.
Az új egészségbiztosítási törvény alapján országosan összesen 22 egészségbiztosítási pénztár áll fel a következő hónapokban. Budapesten négy, míg vidéken, leszámítva Pest megyét, minden megyében egy-egy, azaz tizennyolc. A Hír6.hu több egymástól független forrásból megtudta, hogy az új Békés megyei egészségbiztosítási pénztár (EBP) vezérigazgatója dr. Simon Mihály, volt békéscsabai címzetes főjegyző lesz. A hírt kérdésünkre végül ő maga is megerősítette. Az ügyből azonnal politikai feszültség keletkezett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft