"FÖLDALATTI" címkével ellátott hírek
Több kulcsberuházásról is döntött a kormány, köztük a HÉV fejlesztéséről és a földalatti felújításáról, valamint arról, hogy kétszer három sávosra bővítik az M1 és M7-es autópályát.
Az ókori épületekben gazdag Rómában is ritka régészeti leletnek számít az a bazilika, amelyet évtizedek óta tartó restaurálás után a nagyközönség előtt is megnyitottak.
Idén immár negyedik alkalommal csatlakozik a BKV az idegenvezetői világnaphoz, ezért február 19. és 22. között, jövő csütörtöktől vasárnapig csoportos tárlatvezetéssel várják a látogatókat a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban - közölte a társaság az MTI-vel.
Hétfőtől az őszi menetrend szerint közlekedik a balatoni kompjárat Szántód és Tihany között - tájékoztatta Kapócs Ferenc, a Balatoni Hajózási Zrt. kereskedelmi igazgatója vasárnap az MTI-t.
A BKV Deák téri kiállítótere, a Földalatti Vasúti Múzeum idén is csatlakozik a Múzeumok éjszakája programjaihoz: az állandó tárlat mellett a világ számos közlekedési egyenruháját bemutató időszaki kiállításával várja a látogatókat.
Lelkesen fogadta Milánó lakossága a vasárnap megnyitott új metróvonalat, amelyen vezető nélküli szerelvények közlekednek.
Megtartotta első koncertjét az a brit zenekar, amelynek csupa ismeretlenből álló tagjait kivétel nélkül a londoni földalattin toborozták.
Elvégezte a földalatti gombák gyűjtésére vonatkozó oktatásra jelentkező szervezetek akkreditációját a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), november 30-ától négy szervezet tarthat majd képzést.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft