"FÖLDRENGÉS" címkével ellátott hírek
Földrengés rázta meg éjjel 3 óra 19 perckor a szicíliai Catania térségét, nem hivatalos adatok szerint tíz ember sérült meg, egy 80 éves férfit összedőlt lakóháza romjai alól emeltek ki.
Erős földrengés rázta meg Irán északnyugati részét, az 5,9-es erősségű földmozgás Kermánsáh térségében két ember életét kioltotta, és több mint kétszázan megsérültek.
A Richter-skála szerinti 7,3-as erősségű földrengés rázta meg kedden Venezuelát. De mivel a rengés fészke nagyon mélyen volt, mégsem okozott komoly károkat, sem sérüléseket.
Lombok szigetét egy 5,9-es erősségű utórengés rázta meg. Közben a vasárnapi katasztrófa áldozatainak száma egyre nő.
Újabb túlélőt találtak a romok alatt az indonéziai Lombok szigetén. A vasárnapi földrengésben rengeteg épület dőlt össze, így sokan abban reménykednek, hogy még több embert találnak életben a törmelékek alatt. A mentőcsapatok nem adják fel, megállás nélkül kutatnak a túlélők után.
A tragédia egy héttel egy másik földmozgás után történt.
Vasárnap délelőttig nem érkezett bejelentés károkról a Márianosztra közelében éjjel történt földrengés miatt - számolt be az M1 aktuális csatorna Híradója.
Kisebb földrengés volt vasárnap 1 óra 50 perckor a Pest megyei Márianosztra közelében 8 kilométeres mélységben - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.
A Kilauea vulkán lávakilövellései újabb házakat tettek tönkre szombaton Hawaii Nagy Szigetén, óvatosságból újabb 2000 embernek kellett elhagynia az otthonát. A földrengések és lávakilövellések még hónapokig eltarthatnak – közölte az amerikai földtani intézet (USGS).
A földmozgás a helyi sonline.hu beszámolója szerint annyira enyhe volt, hogy a lakosság is csak a híradásokból észlelte.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft