"FŐPOLGÁRMESTER-JELÖLT" címkével ellátott hírek
Tarlós István főpolgármester egy szerény érdeklődésű "házi mérkőzésnek" nevezte az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Magyar Szolidaritás Mozgalom fővárosi előválasztásának vasárnap zárult első fordulóját, amelyet Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyert meg.
A Fidesz-KDNP szerint hatalmas kudarccal ért fel a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás - közölte Borbély Lénárd, Csepel polgármestere (Fidesz-KDNP) az eredményre reagálva vasárnap az MTI-vel.
Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyerte a baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztását.
Puzsér Róbertet a választók többsége alkalmatlannak tartja a főpolgármesteri tisztség betöltésére – legalábbis ez derült ki az IDEA legújabb felmérésből, amit az e heti HVG-ben olvashatnak.
Schmuck Andor szerint ma Budapesten nincs baloldali főpolgármester-jelölt. A Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának elnöke erről szombaton beszélt az MTI-nek, azt követően, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajólászlófalván nyugdíjasokkal, nyugdíjasszervezetek vezetőivel találkozott egy fórumon.
Bokros Lajos javára visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Magyar György. A jogász, aki civil szervezetek jelöltjeként pályázott a posztra, ezt több reggeli hírműsorban is elmondta hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft