"FÓRUM" címkével ellátott hírek
A 2018. évi jogszabályváltozásokra tekintettel a Békés Megyei Kormányhivatal szerdára konzultációt szervezett Társadalombiztosítási FÓRUM 2018 címmel, a megyeszékhelyi intézmény nagytermében.
Több éve már, -szinte hagyomány-, hogy május utolsó szombatján tartjuk a Füzesgyarmati Nők Egyesülete által szervezett Női fórumot.
Immár ötödik alkalommal rendezték meg Füzesgyarmaton a gazda-és vállalkozónapot. Az esemény kiemelt célja volt, hogy a legfrissebb hazai és európai uniós pályázati lehetőségekkel kapcsolatos információkat hatékonyan, megfelelő környezetben adják át a helybéli gazdák, vállalkozók és a civil szervezetek munkatársai számára.
Új média-önszabályozási fórum indul szakmai szervezetek összefogásával; a Korrektor fórum célja, hogy a csatlakozó szervezetek betartsák az etikus újságírás szabályait és azokért a nyilvánosság előtt feleljenek.
Több száz hallgató és oktató vett részt az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Társadalomtudományi Karán a több alapképzési szak kormányzat által tervezett megszüntetését megvitató hétfő esti fórumon.
Egy városban csak Fideszes polgármesterjelölt lehet! – jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, Debrecen polgármestere, a Fidesz választási kampányának vezetője. Ezt Békésen azért fontos külön is kihangsúlyozni, mert a jelenleg regnáló polgármester Fidesz támogatással lett a város első embere, a mostani választásokon viszont Rácz Attila a Fidesz-KDNP pártszövetség polgármester-jelöltje.
Európai Parlamenti választást megelőző országjárást tartottak Kunszentmiklóson május 15-én, melynek vendégei Tállai András, Erdős Norbert és dr. Salacz László voltak.
Hangsúlyozta Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár a szerda esti EP-választási fórumon Gyulán. Mivel Kósa Ádám, a siketek és nagyothallók országos szövetségének elnöke is részt vett az eseményen, így jeltolmács segítségével közvetítették a május 25-ei választás fontosságát.
Amikor Sinka István költő, népi író legeltette a birkanyájat Vésztő határában a szikes pusztán, és közben írogatta míves verseit. Bizony nem most történt.
A nők tudományos karrierjének támogatásáról, a lányok kutatói karrierjének ösztönzéséről is szó volt azon a csütörtöki kerekasztal-beszélgetésen, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Nők a Tudományban Egyesület szervezett Budapesten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó