"FOTÓKIÁLLÍTÁS" címkével ellátott hírek
Az MTVA Archívumának 1956-os forradalom idején készített fotóiból rendeznek vándorkiállítást, amelynek eső állomása a budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban lesz - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya az MTI-t.
1931 óta világszerte minden év október 4-én, Assisi Szent Ferenc, az állatok védőszentjének emlékére, ünnepeljük az Állatok Világnapját.
A Sziget Fesztivál elmúlt 25 évét bemutató fotókból nyílt kiállítás kedden Budapesten a Robert Capa Fotográfiai Központban.
Január 9. és február 3. között tekinthető meg „A Körös-Maros Nemzeti Park növényvilága” című fotókiállítás a Mezőkovácsházi Városi Könyvtárban.
Mezőberény Város Önkormányzata - Közös Értékeink ITT és OTT! Értékgyűjtő munka Gútán és Mezőberényben - címmel, a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, kutatásának, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt HUNG-2015 nyertes pályázata eredményeképpen nyilvános fotópályázatot hirdetett Gúta és Mezőberény települések iskolái számára.
A telójával exponál egy srác az utcákon, és folyton figyel… vagy inkább néz. De nemcsak a csabai közterületeken, hanem hála a társadalmi mobilitásnak: Európa nagy strasszéin is vandálkodik (rögzít), majd kifordítja a sarkaiból a képet – azaz áthúzza negatívba stb. A békéscsabai Szilasi Világpolgár Róbertnek pénteken nyílt kiállítása a Csabagyöngyikében – Ha Nem Most… címmel. De most!
VI. Tuska János (illetve Tuska János József) kollekciójából nyílt meg egy hiányt pótló tárlat kedden a XXIV. Jókai Napok keretén beül a békéscsabai Vásárhelyi Pál Kollégiumban (Jókai kolesz). A több éve, zömmel Békés megyei dokumentumokat (képeslapok, fotók) gyűjtő optikus, most egy 1973-ban Békéscsabáról leképzett lélegzetelállító légifotó-sorozattal lépett ki a városlakók elé. Tuska Janit kérdeztem a polgármesteri köszöntő előtt.
VI. Tuska János (illetve Tuska János József) kollekciójából nyílt meg egy hiányt pótló tárlat kedden a XXIV. Jókai Napok keretén beül a békéscsabai Vásárhelyi Pál Kollégiumban (Jókai kolesz). A több éve, zömmel Békés megyei dokumentumokat (képeslapok, fotók) gyűjtő optikus, most egy 1974-ben Békéscsabáról leképzett lélegzetelállító légifotó-sorozattal lépett ki a városlakók elé.
Az Újkígyósi Keresztény Ifjúságért Alapítvány Fotóklubja 2016. február 27-én rendezi első kiállítását.
Alföldi Róbert rendező neovantgárd fotógyűjteményéből mutat be nagyszabású válogatást a Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház szombattól A múlt szabadsága címmel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft