"FRADI" címkével ellátott hírek
Az olasz labdarúgó Serie A-ban legutóbb 14. Bologna leszerződtette a magyar bajnokságban címvédő Ferencvárostól az Európa-bajnokságon is szerepelt Nagy Ádámot.
Az Európa Ligában érdekelt magyar csapatok után a selejtező második körében már a Ferencváros is megkezdi szereplését a nemzetközi porondon: Thomas Doll vezetőedző együttese az albán Partizani vendége lesz szerdán 20 órától a Bajnokok Ligájában.
Biztossá vált, hogy Lovrencsics Gergő az ősztől a magyar bajnokságban folytatja.
A magyar klubok is profitálnak a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságból, a kontinentális szövetség (UEFA) ugyanis összesen 150 millió eurót oszt szét a válogatott játékosokat adó egyesületek között - írja a hirado.hu.
Elfogytak az FTC-szurkolók számára fenntartott belépőjegyek a jövő szombati Újpest-Ferencváros labdarúgó Magyar Kupa-döntőre.
Akárcsak tizenkét évvel ezelőtt, most szombaton is a Debrecen ellen lehet bajnok a Ferencváros labdarúgócsapata.
Az első az utolsó ellen! A két csapat játékosai bár mindannyian a győzelem reményével lépnek pályára, azért teljesen más motivációs szintről indulnak. Az első helyezett csapatban játszók természetesen tudják és szabályosan le is nyilatkozzák, hogy nincs könnyű, előre lefutott mérkőzés, azt is tudják, hogy még nincs vége a bajnokságnak, minden pontra szükségük van, tisztelik minden ellenfelüket és úgy is készülnek a mérkőzésre.
Kifejezetten jó előjelekkel várta ezt a mérkőzést a hazai csapat, kiváló sorozat közben voltak, hiszen a múlt héten szerdán Kozármislenyben elért döntetlennel bejutottak a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé, szombaton pedig Pakson győztek 2-0-ra. Egyébként az Előre első hat tétmeccse közül csak az elsőt veszítette el, azt is éppen a Ferencváros ellen. Kiváló lehetőség adódott tehát a revánsra. Hogy mégis a Fradi nyert, abban ezen az estén a szerencsefaktor is ludas volt.
A Fradi meccsek Békéscsabán éppen olyan különlegesek, mint bárhol az országban, ahol fellép a focitársadalom legmegosztóbb együttese. Persze írhattam volna azt is a Fradival kapcsolatban, hogy legnépszerűbb, mert egyébként mindkét állítás igaz! Sőt! Egymást erősítik ezek a megállapítások.
Esős, szomorkás volt az egész nap, mintha az időjárás megérezte volna, hogy mi készül a békéscsabai Kórház utcai stadionban. Azt mindenki tudta, hogy a lilák a Fradit látják vendégül a fél négykor kezdődő bajnoki mérkőzésen, és még televíziós sportcsatorna is úgy gondolta, hogy ez a mérkőzés képernyőre való.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft