"FRADI" címkével ellátott hírek
További két évvel meghosszabbította szerződését Tomori Zsuzsanna, a női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungaria csapatának válogatott átlövője.
A Békéscsabai Előre NKSE hazai pályán egy góllal nyert az FTC ellen a női kézilabda-bajnokság tavaszi fordulójának első mérkőzésén.
A Békéscsabai Előre NKSE hazai pályán egy góllal nyert az FTC ellen a női kézilabda-bajnokság tavaszi fordulójának első mérkőzésén.
Azzal minden sportbarát tisztában van, hogy Magyarország legnépszerűbb klubja az FTC. Ennek okát sokan, sokszor, sokféleképpen magyarázták, biztosat senki sem tud, de az tény, hogy a zöld-fehér csapatért szorítanak a legtöbben kis hazánkban. Ez a népszerűség azonban azt is jelenti, hogy nem kevés azoknak a száma, akik nem szeretik, sőt egyenesen utálják a Zöld Sasokat. A Békéscsabai Előre szimpatizánsai utóbbiak közé tartoznak, a régi Előre-Ferencváros mérkőzések teltházakat vonzottak, ugyanakkor szinte mindig botrányokkal voltak körítve. Éppen ezért némileg meglepő, hogy Békéscsabán él egy fiatalember, aki megrögzött „Franzstadti” révén minden fontosabb derbin ott szurkol kedvenceinek a lelátón, ráadásul van egy különleges hobbija is. Jelesül: a játékosok futballmezeit gyűjti.
A Ferencváros 2-0-ra diadalmaskodott csütörtökön az örmény Ulisses otthonában, így kettős győzelemmel, 5-0-s összesítéssel jutott be a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójába.
Szombati, kiütéses győzelmével az NB II. Keleti csoportjának élén végzett a Kecskeméti TE. A bajnoki cím megszerzése sporttörténelmi siker: a 97 éves klub ősztől először szerepelhet a hazai focibajnokság élvonalában.
Szenved az Orosháza FC a labdarúgó NB II-ben, folyamatosan mennek el a csapattól az alapemberek, így pedig nehéz jól játszani. Az ősszel hazai pályán bravúros 3-3-as döntetlent játszott az OFC a Fradi ellen. Egy döntetlennel most is kiegyeztek volna az orosházi drukkerek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft