"FRAKCIÓ" címkével ellátott hírek
Az MSZP és a Párbeszéd külön frakciót alakít, és frakciószövetségként dolgozik az Országgyűlésben - jelentették be a két párt vezetői szombaton Budapesten, a szocialista párt választmányának szünetében tartott sajtótájékoztatón. Az MSZP június 17-én tartja tisztújító kongresszusát.
Szinte teljesen lecserélődhet az MSZP parlamenti frakciójának vezetősége, a leköszönő Tóbiás Józsefet Tóth Bertalan válthatja a frakcióvezetői poszton - tudta meg az MTI kedden MSZP-s forrásokból.
Szeptember 1-től a bölcsődések és az óvodások 90 százaléka, 321 ezer gyermek részesülhet ingyenes étkezésben, szemben az eddigi 27 százalékkal - hívta fel a figyelmet a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Egyhangúlag Tóbiás József pártelnököt választotta meg vezetőjének kétnapos évadnyitó ülésén a szocialisták parlamenti képviselőcsoportja. A politikus a tanácskozást követő gyöngyösi sajtótájékoztatón a devizahitelek forintosítását sürgette.
Ángyán József kilépett a Fidesz parlamenti frakciójából.
Az Alkotmánybíróság elutasította a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK) beadványát, amely a párt parlamenti frakcióalakítását megakadályozó házszabályi rendelkezés megsemmisítését kérte.
A kijelölt kormányfő, Musztafa Abu Sagur ki akarta hagyni a kormányból a legnagyobb líbiai párt, a Kadhafit megbuktató lázadókat tömörítő Nemzeti Erők Szövetsége tagjait.
Hivatalosan is megszűnt a Jobbik frakciója a miskolci közgyűlésben - mondta Jakab Péter, a párt önkormányzati képviselője kedden.
Kizárták a Jobbik miskolci önkormányzati képviselőcsoportjából Szegedi Mártont, és így elvileg megszűnt a párt frakciója - írta az Észak-Magyarország csütörtökön.
A hétfőn elfogadott házszabály-módosítás értelmében ebben a ciklusban nem alakíthat képviselőcsoportot a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft