"FRANKÓ TANYA ÉS HALUSKAHÁZ" címkével ellátott hírek
Minderről bővebben a békéscsabai Bartolák Marcsi mesél nekünk – Szigeti Anna mikrofonján keresztül, a Virtuális gasztronómiai kirándulás a Frankó Tanya és Haluskaház körül… munkacímű videónkban.
Legalábbis ez lesz az új domborítása, az immár másodjára is az Év tanyája versenyen közönségdíjat nyert békéscsabai Frankó Tanya Haluskaháznak. Bartolák Marcsi tanyagazdához látogattam el.
Ha péntek, akkor haluska nap a békéscsabai Frankó Tanyán. Legalábbis ez lesz az új domborítása, az immár másodjára is az Év tanyája versenyen közönségdíjat nyert békéscsabai Frankó Tanya Haluskaháznak. Bartolák Marcsi tanyagazdához látogattam el.
Az Év Tanyája Közönségdíj kategóriában tavaly aranyérmes lett a Frankó Tanya és Haluskaház. Szégyellem, eddig csak olvastam a békéscsabai káprázatról, de a minap Bartolák Marcsi ötletgazda vezetésével volt nagy szerencsém megtekinteni a házat. Még az sem fájt, hogy közben esett az eső. (Cím: Békéscsaba, Kisrét tanya 80, 5600!)
Ősszel is csudás a Frankó Tanya és Haluskaház. Sőt! Az Év Tanyája Közönségdíj kategóriában tavaly aranyérmes lett a Frankó Tanya és Haluskaház. Szégyellem, eddig csak olvastam a békéscsabai káprázatról, de a minap Bartolák Marcsi ötletgazda vezetésével volt nagy szerencsém megtekinteni a házat. Még az sem fájt, hogy közben esett az eső.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft