"FTC" címkével ellátott hírek
Esős, szomorkás volt az egész nap, mintha az időjárás megérezte volna, hogy mi készül a békéscsabai Kórház utcai stadionban. Azt mindenki tudta, hogy a lilák a Fradit látják vendégül a fél négykor kezdődő bajnoki mérkőzésen, és még televíziós sportcsatorna is úgy gondolta, hogy ez a mérkőzés képernyőre való.
A szombat 15:30-kor kezdődő Békéscsaba 1912 Előre – Ferencvárosi TC bajnoki labdarúgó mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás és forgalmi rend változás lesz Békéscsabán.
Életének 95. évében elhunyt a válogatott labdarúgók eddigi korelnöke, a Ferencváros legendás jobbhátvédje, Rudas Ferenc.
A Ferencváros hosszú távú szponzori szerződést kötött a Saxoo Londonnal, amelynek értelmében ezentúl a magyar ruhagyártó cég öltözteti az OTP Bank Ligát fölényesen vezető zöld-fehér labdarúgócsapatot.
Pedig Póka Egon Benedek (2003-tól Kőbánya díszpolgára), a néhai HBB muzsikusa ismét akkorát dúrt a kopott Fender Precision bészén péntek este Békéscsabán, hogy csillagostól-holdostól leszakadt az egész mennybolt – talán még a tejút is összegabalyodott egy kicsit.
A Ferencváros arra kéri szurkolóit, hogy a további büntetések elkerülése érdekében a csütörtöki, zárt kapus labdarúgó Európa Liga-selejtező idején ne mutassanak "semmilyen aktivitást" a Groupama Aréna 250 méteres körzetében.
Megerősített kerettel akar nekivágni az Európa Liga küzdelmeinek Thomas Doll, a friss Magyar Kupa-győztes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.
Jelentős kedvezményekkel vásárolhatnak több mint 700 helyen a klubkártyával rendelkező Ferencváros-szurkolók.
A Főtaxi Zrt. lett a Ferencváros labdarúgócsapatának új főszponzora.
Vasárnap rendezik a 206. örökrangadót, amelyen a Ferencváros és az MTK Budapest az ezüstéremért csatázik majd egymással a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft