"FTC" címkével ellátott hírek
A Ferencvárosi Torna Club visszaszerezte az elmúlt időszakban a Fotex érdekeltségébe tartozó marketingjogait - közölte az FTC elnöke.
A Ferencvárosi Torna Club szerdán visszavásárolta az FTC Labdarúgó Zrt. részvényeinek 99 százalékát az angol tulajdonostól.
Óriási meglepetésre a másodosztályú Békéscsaba kiejtette a Ferencvárost a labdarúgó Magyar Kupából. A nyolcaddöntő második összecsapásán a lila-fehérek 2-2-es döntetlent értek el a fővárosban, ezzel idegenben szerzett gólokkal kiejtették az FTC-t.
A mezőnyfölényben játszó Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a Békéscsaba vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szerdai első felvonásán.
A mezőnyfölényben játszó Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott a Békéscsaba vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szerdai első felvonásán.
Nem bojkottálja a női válogatottat, viszont különféle garanciákat kért és kapott a Magyar Kézilabda Szövetségtől (MKSZ) a Ferencváros csapata azok után, hogy az MKSZ hozzájárulásával a szövetségi kapitány, Karl Erik Böhn a múlt héten éppen a fővárosiak legnagyobb hazai riválisának, a Győrnek a vezetőedzője lett.
Szerdán Magyar Kupa mérkőzésen fogadja a Békéscsaba 1912 Frühwald Előre SE a Ferencváros együttesét. Mindkét gárda számára jól sikerült a főpróba, hiszen idegenbeli győzelmekkel hangoltak az összecsapásra, a csabaiak Cegléden, míg a Fradi Diósgyőrben szerzett három pontot. A hazaiak csapatkapitányát, Pozsár Gábort kérdeztük a párharc esélyeit illetően:
Három év alatt összesen 210 millió forinttal támogatja a Provident Pénzügyi Zrt. a Ferencváros labdarúgócsapatát – jelentette be Kubatov Gábor, a zöld-fehér klub elnöke csütörtökön, szponzori szerződés aláírásával egybekötött sajtótájékoztatón.
A francia Mondeville játékosa lesz Vida Anna, az eddig a Ferencváros együttesében szerepelt válogatott kosárlabdázó.
A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a másodosztályban szereplő Békéscsabai 1912 Frühwald Előre SE az FTC-vel került össze. A lila-fehéreknél érdeklődtünk, hogyan fogadták a sorsolást.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft