"FÜL-ORR-GÉGÉSZET" címkével ellátott hírek
Speciális fül-orr-gégészeti magyar orvoscsoport indul hétfőn az afrikai Malawiba - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti műsorában.
Idén is meghirdették az Aranyanyu Díjat, amelyre október 10-ig több mint félezer pedagógust, orvosnőt, egészségügyi dolgozót neveztek. A beérkezett jelölésekből kategóriánként négy, azaz mindössze 12 döntőst választottak ki, akik közül a zsűri és a közönség dönti el, ki kapja idén az elismerést. A jelöltek között van az orosházi kórház főnővére is.
Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere és országgyűlési képviselője, valamint Dr. Becsei László, a Réthy Pál Kórház és Rendelőintézet főigazgató főorvosa tárgyalásokat folytatott az egészségügyért felelős államtitkárral a városban működő fül-orr-gégészeti osztály megmaradásáról. Az egyeztetés során Dr. Szócska Miklós államtitkár elfogadta a békéscsabai delegáció érveit, ezért az egyeztetés végére egy mindkét fél számára megfelelő, kompromisszumos megoldás született - tájékoztatta a hír6.hu-t Botyánszky Mária sajtóreferens.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft