"FULLADÁS" címkével ellátott hírek
Autójával egy átadás előtt álló horgásztóba került és megfulladt szerda reggel egy 85 éves verpeléti férfi.
A rendőrség szerint hirtelen rosszul lett és meghalt a 33 éves férfi, akit egy meg nem nevezett szabálysértés miatt vittek be tegnap este a hevesi kapitányságra. A férfi rokonai szerint a hatgyerekes apát megverhették a rendőrök, akik a családdal nem közöltek semmit a haláleset körülményeiről. A helyi lap úgy tudja, a férfi halálát fulladás okozta.
Alkoholfogyasztás miatti gyomorpanaszokkal, allergiás tünetekkel, fulladásos panaszokkal is felkeresték a sürgősségi ügyeleteket karácsonykor.
Az ügyészség vádat emelt az ellen a nő ellen, aki tavaly szeptemberben zavart állapotban, egyéves kisfiával besétált a folyóba, vele együtt a víz alá merült, majd ott a gyermekét elengedte - tájékoztatta a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-t.
Legkevesebb hét ember vesztette életét Lengyelországban, amikor egy nőt próbáltak kimenteni egy emésztőgödörből. A nő életéért még küzdenek az orvosok.
Fulladást okozhatnak az IKEA rácsos és gyerekágyak fölé szerelhető baldachinjai, a svéd áruházlánc ezért azt kéri, hogy aki ilyet vásárolt, ne használja, hanem vigye vissza a terméket valamelyik IKEA üzletbe, számla nélkül is megtérítik az árát.
Mesélte nemrég egy közeli ismerősöm. De több anyuka, apuka is gyakran panaszkodik arról, hogy hurutos időszakban sokat köhög a gyerek. Szélsőséges helyzetben előfordul, hogy kórházba kell menni, olyan rémisztő a kicsi állapota. Ilyenkor a diagnózis lehet gégegyulladás, más néven Krupp.
Nyolc tizenéves gyerek fulladt egy folyóba Malajziában. Egy fiú meg akart mártózni a vízben, fuldokolni kezdett, majd hét társa a segítségére sietett.
Az idei nyári szezonban négyen fulladtak bele a Balatonba, de az esetek közül mindössze egy vezethető vissza emberi felelőtlenségre, a többiben valamilyen korábbi betegség játszott szerepet - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) pénteken az MTI-vel.
Vízbe fulladt egy miskolci férfi a Borsod megyei nyéki tavak egyikén - erősítette meg az MTI információját a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft