"FÜLÖP CSABA" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Előre NKSE és a Glass Kft. BMW Márkakereskedés között létrejött megállapodás értelmében, a kézis lányok új négykerekűvel gazdagodtak amit a 2016 - 2017-es szezonban használhatnak. Lesse meg, hogy történt mindez!
A Békéscsabai Előre NKSE a közelmúltban egy 10 millió forint összértékű beruházás keretében jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Városi Sportcsarnokban. Ezzel kapcsolatban tartott ünnepélyes sajtótéjékoztatót pénteken Fülöp Csaba, az NKSE gazdasági vezetője, Bíró Csaba, a város Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottságának elnöke, Szabó Károly (Tanár Úr) a klub elnöke, valamint Kozma János, a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója (aki most nem beszélt).
Békéscsaba képviselő-testülete február 25-én tartotta soron következő ülését. A leghangsúlyosabb napirendi pontot, vagyis a 2016. évi büdzsét is ez alkalommal tárgyalták. A tervezett bevételi és a kiadási főösszeg között több mint 1,5 milliárdos különbözet mutatkozik. Az előterjesztés – több órás vitát követően – 12 igen szavazat eredményeként, illetve 4 tartózkodás mellett vált határozattá.
– Igen, megfelelő polcon vagyok, hiszen azok a feladatok, amelyeket a közélet, a gazdaság és a sport területén végzek, kitöltik az életemet – mondta el nyitó kérdésünkre Fülöp Csaba. A Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület gazdaságvezetője, aki nem mellékesen 2014 októbere óta önkormányzati képviselőként is jellemezhető, hozzátette: a mindennapi tevékenységeiben megtalálta a szakmai kihívásokat, de azért folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket.
Két fiam tanult meg úszni a békéscsabai Szigligeti utcai óvoda tanmedencéjében, a harmadiknak azonban erre már nem volt lehetősége. Ezért is gyűltek ma össze a gyerekek helyett újságírók az uszodában: tájékozódni arról, mi is történik most ezzel kapcsolatban.
A Békéscsabai Előre NKSE az utóbbi időben elég gyengén szerepel, a mélyrepülés azonban remélhetőleg csak átmeneti, az új edző is azon dolgozik, hogy kilódítsa a csapatot a holtpontról. Az igyekezet nem hiábavaló, látszik a közös munka eredménye, jelenleg a kilencedik helyért küzdenek a lányok.
A Békéscsabai Előre NKSE az utóbbi időben elég gyengén szerepel, a mélyrepülés azonban remélhetőleg csak átmeneti, az új edző is azon dolgozik, hogy kilódítsa a csapatot a holtpontról. Az igyekezet nem hiábavaló, látszik a közös munka eredménye, jelenleg a kilencedik helyért küzdenek a lányok.
Ezen a héten Szabó Károly, a Békéscsabai Előre NKSE elnöke, és Fülöp Csaba gazdasági vezető lesz a Közéleti sarok vendége.
A sportolók képével, illetve aláírásával ellátott limitált példányszámú bérleteket kínál szurkolóinak a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE. A kezdeményezéssel az a cél, hogy olyat adjanak szimpatizánsaiknak, ami nem csak egy belépőjegy, hanem emlék, ami hosszú évek múlva is elővehető, és emlékezteti erre az idényre tulajdonosát.
A következő szezonban a középmezőnybe várja a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapatát a klub gazdasági vezetője. Fülöp Csaba a Közéleti sarok vendégeként azt is elmondta, hogy várhatóan 90-100 millió forintból tudnak majd gazdálkodni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft