"FÜST" címkével ellátott hírek
Egy elektromos berendezés füstölt április 16-án 20 óra körül az Orosházi Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályának alagsorában. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, gyorsan lokalizálták a helyszínt, így nagy baj nem történt. Az SBO reggelig nem fogad beteget.
Füst miatt alakult ki pánik egy repülőn a budapesti ferihegyi repülőtéren. Az egyik utas menekülés közben megsérült - közölte a Travel Service ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-vel.
San Francisco helyett a kanadai Vancouverben landolt a British Airways egyik repülőgépe, miután a személyzet több tagja is rosszul lett.
Francia megerősítés a zuhanás előtti percekben a gép utasterében keletkezett füstről.
Füstöt jelzett arról az egyiptomi repülőgépről az úgynevezett ACARS adattovábbító rendszer, amely csütörtökön a Földközi-tengerbe zuhant - adta hírül a péntek éjjel a CNN amerikai hírtelevízió.
Az alagsori mélygarázsban keletkezett tűz okozta füst miatt kellett kiüríteni egy szegedi áruházat vasárnap - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Egy kigyulladt mosógép okozott tüzet egy kaposvári idősotthonban csütörtök este; senki nem sérült meg, de a lakóknak egy időre el kellett hagyniuk az épületet - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Egy idős ember meghalt kedd reggel egy debreceni családi házban a gázkonvektoron felejtett ruhanemű füstjétől - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Ötös kiemelt fokozatra emelték a Vas megyei Boba külterületén, a gumitelepen kiütött tűz minősítését, miután az a környező erdőket és a tarlókat is veszélyezteti - közölte a Vas megyei katasztrófavédelem szóvivője vasárnap reggel kilenc órakor az MTI-vel.
Két szerelvényről mintegy 300 utast menekítettek ki.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó