"FÜSTMÉRGEZÉS" címkével ellátott hírek
A gyerekek közül négyen füstmérgezést szenvedhettek.
Lángra kapott egy babakocsi egy társasház második emeleti folyosóján hétfő hajnalban Békésen. Tizenegy embert füstmérgezés gyanújával kórházba vittek a mentők - tájékoztatta az MTI-t Szűcs Csaba, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.
Hét ember, köztük három gyerek szenvedett füstmérgezést, illetve égési sérülést abban a gyáli családi házban, amelynek szombat délelőtt gyulladt ki a tetőszerkezete - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Füstmérgezésben meghalt egy idős ember Bükkszenterzsébeten - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.
Kigyulladt egy családi ház csütörtökön a Nógrád megyei Pásztón, a tűzoltók egy férfi holttestét találták meg az épületben - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Egy ember füstmérgezés gyanújával kórházba került, miután kigyulladt a lakása szerda kora délután Szegeden – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Egy embert füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak, miután tűz volt egy fővárosi panellakás konyhájában - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Két ember füstmérgezést szenvedett egy nyíregyházi lakástűzben hétfőn - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.
Tűz volt egy egyszintes józsefvárosi ház tetőterében vasárnap délután, az épületben nem tartózkodott senki, de egy a lángokat oltó környékbeli lakót füstmérgezéssel kórházba vittek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalvezetője.
Kigyulladt egy zsámboki családi ház szerda reggel,az ingatlan tulajdonosát füstmérgezés gyanúja miatt kezelik – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI–t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft