"FUTÁS" címkével ellátott hírek
A rendszeres futók 70 százalékának volt már valamilyen sérülése. Persze nem kell, hogy te is a statisztika része legyél.
A hétfőn, a nemzeti összetartozás napján induló 500 kilométeres jótékonysági futás a véradás fontosságára és a határon túli magyarok segítésére hívja fel a figyelmet - mondta el Gui Angéla, az esemény főszervezője az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.
Pünkösd vasárnap 0 órakor rajtol Szentendréről a Salomon Ultra-Trail Hungary, a legnépszerűbb és legrangosabb magyar ultramaratoni távú terepfutás, a legendás Ultra-Trail du Mont-Blanc kvalifikációs versenye - tájékoztatta az MTI-t a versenyigazgató.
Legalább hetente kétszer, átlagosan 4,3 kilométert futnak a magyarok, háromnegyedük egyedül indul útnak és minden második futó viszi magával a mobiltelefonját is - derült ki az NN Biztosító mintegy 1200, 18-59 éves internetező körében végzett országos, reprezentatív kutatásából, amelyet pénteken mutattak be Budapesten.
Az edzést ragályossá tudják tenni a közösségi oldalak.
Guzmics Richárd érte el a legnagyobb végsebességet a torna teljes mezőnyében a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában.
Komoly előkészületeket kellett tennie Tim Peake űrhajósnak, hogy a súlytalanság állapotában is le tudja futni a maratont.
Idén nem csak futva, hanem kerékpárral is teljesíthető lesz a május 13. és 22. között zajló Nemzeti Bor Maraton országos rendezvény 2057 kilométer hosszú, Magyarország mind a 22 borvidékén áthaladó útvonala.
Közel 8000 résztvevő csaknem 71 ezer kilométert teljesített az ünnepi hosszú hétvégén harmadik alkalommal megrendezett Országfutáson.
28. alkalommal rendezte meg a Békéscsabai Atlétika Club a Szilveszteri Futógálát a Városi Sportcsarnoknál. Ismét sok száz résztvevő vágott neki a három különböző táv valamelyikének, s volt aki Budapestről érkezett, hogy részt vehessen a hagyományos eseményen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft