"FUTBALL" címkével ellátott hírek
A Békéscsaba sorozatban ötödször győzött a labdarúgó NB II-ben: a vasárnapi, 30. fordulóban Cigándon diadalmaskodott fölényesen, 5-0-ra.
Majd’ száz éve tudjuk, hogy kell egy csapat! Különösen egy kisvárosnak, hisz önigazolja a lelket, edzi az izmot és persze jó kedvet ád. Miközben 2011-től jó másfél évig ez nem így volt Medgyesegyházán. Majd 2013 kora nyarán újra megalakult az Medgyesegyházi Sport Egyesület (MSE) futball szakosztálya, amelynek a felnőttjei közel három esztendő alatt a pincéből (megye III) a magas földszintre focizták fel magukat (jelenleg a megye II-es osztály harmadik helyén állnak). Minden bizonnyal lesz még feljebb is. Volt miről beszélgetni Uhrin Pál szakosztályvezetővel.
A Haladás hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott az újonc Békéscsabával a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, szombaton.
A magyar válogatott 13 helyet javítva a 20. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, ez története legjobb helyezése.
A listavezető Ferencváros a negyedik MTK-val, a második Paks a harmadik Haladással csap össze, míg a sereghajtó Békéscsaba a forduló alsóházi találkozóján a két hellyel és négy ponttal előtte álló Puskás Akadémiát fogadja a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 16. játéknapján.
A török szurkolók kifütyülték az egyperces megemlékezést a görögök elleni barátságos mérkőzést megelőzően, amely gól nélküli döntetlennel zárult.
A magyar válogatott szereplése számokban - Az Európa-bajnoki részvételt pótselejtezőn kivívó magyar labdarúgó-válogatottban 37 játékos lépett pályára a kvalifikációs sorozat 12 mérkőzésén.
A belga kormány tanácsára biztonsági okokból lemondták a kedd estére Brüsszelbe tervezett belga spanyol barátságos labdarúgó-mérkőzést.