"FUTÓVERSENY" címkével ellátott hírek
A hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futás, ami miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten - közölték a szervezők az MTI-vel.
Rendeletmódosítással kívánják csökkenteni a futó sportesemények számát Budapesten - derül ki a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésének napirendjén szereplő javaslatból.
A sportoló egy éjszaka rendezett, 16 kilométeres állóképességi versenyen lett rosszul, majd hunyt el a skóciai Tweeddale-ben tegnap.
Rekordot jelentő 30 ezer futó nevezésére számítanak a hétvégén a Margitszigeten sorra kerülő 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson.
A harmadik szakaszt is megnyerte, így összetettben is Steib Péter győzött a Győr-Budapest ultramaratoni futóversenyen.
Steib Péter nyerte a Győr-Budapest ultramaratoni futóverseny első, keddi szakaszát.
Október 11-én szombaton rendezték meg a 29. SPAR Maratoni Futóversenyt, s egyik versenyszámaként a FLORA 4 fős Maratoni váltófutást. A futóünnepen 22 ezer ember, s közöttük 142 csapat állt rajthoz a meleg őszi napon. Bár öröm ebben az évszakban a szép napsütéses időjárás, a futókat mégis nagy próba elé állította. Többen feladták emiatt a versenyt.
Gregor László értéke igencsak megnövekedett, hiszen az elmúlt hét végére három versenyre kapott meghívást Tóth Sándor mester tanítványa, a Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője.
Futóverseny miatt jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több fő közlekedési útvonalán is szombaton. Az érintett utakat a futók elhaladásával folyamatosan megnyitják.
Egy futóverseny miatt jelentős forgalomkorlátozások lesznek a főváros több útján is vasárnap - közölte a Budapest Sportiroda csütörtökön az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft