"GABNAI CSABA" címkével ellátott hírek
A Magyar Vendéglátás szaklap meghívta Magyarország 10 kiemelt vendéglátó szakemberét egy kerekasztal-beszélgetésre a budapesti nU Bisztróba. A tíz meghívott között mindössze két vidéki étteremtulajdonos volt, Nyugat-Magyarországról a balatonszemesi Kis Tücsök Vendéglő tulajdonosa, Kelet-Magyarországról pedig a békéscsabai Brill Bisztró tulajdonosa, Gabnai Csaba, akit 2011-ben az év étteremtulajdonosának választottak.
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos árú belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Gasztronómiai előadás! A szakács napja! A békéscsabai Brill Bisztró csütörtök estére meghirdetett attrakciójára, melyre csak korlátozott számban, összesen 36-an válthattak jegyet, a borsos áru belépők ellenére kétszeres volt a túljelentkezés.
Hétfő. A legszomorúbb hétköznap. Az emberek a világ minden táján ezen a napon zökkenek vissza a munkába, és veszik fel újra a hétköznapok ritmusát. A csabai Brill Bisztró tulajdonosa, Gabnai Csaba is általában így él hétről hétre, de 2011. október havának negyedik hétfőjén, 24-én, napirendje mindenben eltért a szokásos hétfőktől. Ezen a napon a fővárosban volt jelenése, a világhírű Gundel étterembe szólt a meghívója. Exkluzív társaságba hívták. Ott voltak az ország legjobb gasztronómiai szakemberei, és a gazdasági élet színe-java is. 10 millió forintot ért a csillogás.
Gabnai Csaba, a békéscsabai Brill Bisztró tulajdonosa is meghívót kapott az év egyik legjelentősebb gasztroeseményére, amit a Gundel étteremben tartottak. A szakma legszűkebb elitjét várták a budapesti partira. Békés megyei étterem képviselője első ízben kapott meghívást az évente megrendezésre kerülő rangos díjátadóra. Az eseményen a Mák Bisztró kapta meg a "2011 Év konyhája" titulust, míg a Brill Bisztró a Vendéglátás magazin különdíját, a "Vendéglátás konyhája 2011" kitüntető címet mondhatja magáénak.
A Vendéglátás szaklap immár harmadik alkalommal rendezi meg az Év konyhája díjátadó partit, melynek idén is a Gundel étterem ad otthont. Az eseményen részt vesz az év étteremtulajdonosa, a békéscsabai Brill Bisztrót üzemeltető Gabnai Csaba is.
Nem rejtette véka alá véleményét Gabnai Csaba. Az év étteremtulajdonosa a régmúltba bekövesedett Laci bácsikról és Miska bácsikról beszélt.
A közelmúltban megjelent Alexandra Étteremkalauz kitüntető figyelmet szentelt a békéscsabai Brill Bisztrónak. Ár-érték arányban az ország legjobb éttermei közé sorolták; 12,5 pontot, kétérmes minősítést kapott, csak a Michelin-csillagos Costes és Onyx-éttermeket jutalmazták három éremmel. A tulajdonos Gabnai Csabát az „Év Étteremtulajdonosának” választották. Az üzletemberrel beszélgetett a hír6.hu.
Gabnai Csaba az év étteremtulajdonosa lett a legnevesebb magyar gasztrokiadvány értékelése szerint. Az Alexandra Étteremkalauz ráadásul az ország legjobb ár-érték arányú üzletének nyilvánította a vállalkozó által vezetett békéscsabai Brill Bisztrót.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft