"GÁLA" címkével ellátott hírek
Péntek délután ismét kitelepült az Andrássy útra a Békéscsabai Jókai Színház tarka-barka forgataga. Színészek, hátteresek, zenészek, táncosok, no és a zsűri (ők a közönség) könnyezve-kacagva gálánsan elegánsan búcsúztatta a mögöttünk álló szezont. Díjak találtak gazdákra; egyebek mellett Csomós Lajos (Csomi) duplázott, Földesi Ágnes Villő megvédte a címét.
A teátrum valamennyi tagozatát, valamint az intézménnyel szorosan együttműködő együtteseket bemutató gálaesttel köszöntik október 14-én a 135 éves Szegedi Nemzeti Színházat.
Kiélezett küzdelmekre, ki-ki mérkőzésekre számít Rácz Felix a szombaton Székesfehérváron sorra kerülő bokszgála főmérkőzésein.
A Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, Havas Ágnes és Andrew G. Vajna filmügyi kormánybiztos képviseli a Magyar Nemzeti Filmalapot az idei Oscar-díj gálán február 28-án, Los Angelesben; a kormánybiztos több új hollywoodi film producerével is tárgyal lehetséges magyarországi forgatásokról - közölte a szervezet az MTI-vel csütörtökön.
Tovább burjánzik a Hosszú Katinka ügy, az úszó kihagyhatja a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) hagyományos díjátadó gáláját is.
Tíz kategóriában 13. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Művészetek Palotájában megtartott gálaesten.
Gálával és kiállítással ünnepli Törőcsik Mari Kossuth-díjas színművész 80. születésnapját november 23-án a Nemzeti Színház, az est megrendezésére Jordán Tamást kérte fel Vidnyánszky Attila, a teátrum főigazgatója.
Sok minden megváltozott az elmúlt negyven esztendőben, de van, ami ugyanaz maradt. A pincér most is pacalt ajánlott, mint annak idején, most is elfogadtam javaslatát, és most is pontosan ugyanolyan finom volt, mint negyven évvel ezelőtt. Szerintem még a pincér is ugyanaz volt. Egyébként a pacal, mint állandó körül minden egyéb megváltozott. Szebb, kellemesebb lett az étterem, kényelmesebbek lettek a szobák, ami megváltozott előnyére változott, ami nem változott az előnyére maradt állandó.
Negyedik alkalommal rajtolt pénteken a kézilabda ünnepe nevezetű rendezvény Orosházán. A kétnapos programfüzért egy jótékonysági bál zárja szombaton az Eötvös-csarnokban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft