"GARÁZDASÁG" címkével ellátott hírek
Több év börtönbüntetésre ítélt garázdaság miatt az Egri Törvényszék kedden három embert, akiket korábban, első fokon közösség tagja elleni erőszak miatt marasztaltak el egy több éve Poroszlón történt verekedés ügyében.
A bíróság nem jogerősen elrendelte a bűnügyi felügyeletét annak a férfinak, aki füstgyertyát dobott a Sándor-palotára - tudatta a Fővárosi Főügyészség vasárnap az MTI-vel.
Bűncselekmény hiányában felmentette kedden a Kúria a garázdaság vétsége miatt ellene emelt vád alól azt az operatőrt, aki 2015. szeptember 8-án Röszke külterületén lábon rúgott két migránst - közölte a Kúria sajtótitkársága az MTI-vel.
Garázdaság miatt javasol vádemelést a rendőrség két 19 éves fiatal ellen, mert leszakították az ereszcsatornát egy buszmegállóról Füzesgyarmaton.
Garázdaság és kábítószer birtoklás gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a rendőrök az egyik békéscsabai sörözőből.
Egyszerre vágta fel ereit a tárgyalóteremben hat, garázdasággal vádolt férfi pénteken egy moszkvai bíróságon.
Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keres két férfit a fővárosi rendőrség - közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján.
Autóból lőtt közlekedési táblákra festéklövő fegyverrel egy férfi Szeghalmon.
A Jobbik-közeli N1TV volt operatőre videotelefonon keresztül jelentkezett be a szegedi tárgyalóterembe, ahol garázdaság vádjával folyik ellene eljárás.
Tettlegességig fajult vita miatt intézkedtek a rendőrök Mezőberényben - tájékoztatta szerkesztőségünket vasárnap a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés