"GARÁZDASÁG" címkével ellátott hírek
Bűncselekmény hiányában felmentette kedden a Kúria a garázdaság vétsége miatt ellene emelt vád alól azt az operatőrt, aki 2015. szeptember 8-án Röszke külterületén lábon rúgott két migránst - közölte a Kúria sajtótitkársága az MTI-vel.
Garázdaság miatt javasol vádemelést a rendőrség két 19 éves fiatal ellen, mert leszakították az ereszcsatornát egy buszmegállóról Füzesgyarmaton.
Garázdaság és kábítószer birtoklás gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a rendőrök az egyik békéscsabai sörözőből.
Egyszerre vágta fel ereit a tárgyalóteremben hat, garázdasággal vádolt férfi pénteken egy moszkvai bíróságon.
Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keres két férfit a fővárosi rendőrség - közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján.
Autóból lőtt közlekedési táblákra festéklövő fegyverrel egy férfi Szeghalmon.
A Jobbik-közeli N1TV volt operatőre videotelefonon keresztül jelentkezett be a szegedi tárgyalóterembe, ahol garázdaság vádjával folyik ellene eljárás.
Tettlegességig fajult vita miatt intézkedtek a rendőrök Mezőberényben - tájékoztatta szerkesztőségünket vasárnap a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Békés megyében július 2-án a Békéscsaba külterületén történt halálos baleseten kívül (lásd korábbi cikkünket) további három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A megyeszékhelyen garázdaság miatt is intézkedni kellett.
Egy 16 éves fiú részegen szórakozásból 22 (!) frissen ültetett akácfát tört el Mórahalmon.