"GARÁZDASÁG" címkével ellátott hírek
Garázdaság miatt javasol vádemelést a rendőrség két 19 éves fiatal ellen, mert leszakították az ereszcsatornát egy buszmegállóról Füzesgyarmaton.
Garázdaság és kábítószer birtoklás gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a rendőrök az egyik békéscsabai sörözőből.
Egyszerre vágta fel ereit a tárgyalóteremben hat, garázdasággal vádolt férfi pénteken egy moszkvai bíróságon.
Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt keres két férfit a fővárosi rendőrség - közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján.
Autóból lőtt közlekedési táblákra festéklövő fegyverrel egy férfi Szeghalmon.
A Jobbik-közeli N1TV volt operatőre videotelefonon keresztül jelentkezett be a szegedi tárgyalóterembe, ahol garázdaság vádjával folyik ellene eljárás.
Tettlegességig fajult vita miatt intézkedtek a rendőrök Mezőberényben - tájékoztatta szerkesztőségünket vasárnap a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Békés megyében július 2-án a Békéscsaba külterületén történt halálos baleseten kívül (lásd korábbi cikkünket) további három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A megyeszékhelyen garázdaság miatt is intézkedni kellett.
Egy 16 éves fiú részegen szórakozásból 22 (!) frissen ültetett akácfát tört el Mórahalmon.
A bulibáró és testvére, ha a vádak beigazolódnak, akár három évre is rács mögé kerülhet. A mulatós zenész családja tagad, a rendőrség nem nyilatkozik a nyomozásról.