"GASZTRONÓMIA" címkével ellátott hírek
ahhoz, hogy elmesélje az élettörténetét, ellenben épp elég, hogy főztjeivel virtuálisan és azon túl, farkaséhséget generáljon – főleg így kora délelőtt. Üde kismozinkban Szigeti Anna kollégánk ezúttal Prohászka Bélát, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének az alelnökét faggatja az Árpád sori szerkesztőségünkben.
A Magyar Konyha Magazin folyóirat legújabb számának mellékleteként megjelent a 190 címet összegyűjtő Kárpátaljai Gasztrokalauz.
A Gyulai Pálinkafesztivál előkészületeinek finisében egy újabb készülő attrakcióval kapcsolatosan hívták meg a sajtó képviselőit Gyulára, az Almásy-kastély télikertjébe, ahol megtudhattuk, hogy milyen szerepet kaphat a barack a konyhában és még sok minden mást is.
Gasztronómiai napot tartottak a hazai judo prominensei szombaton a CsabaParkban. A program kora délelőtti, vendégváró etapjában, előételként hagymás vér került terítékre. Majd az intézmény böllérei behoztak egy közel kétmázsás hízót (majd többet), amit egy látvány disznóvágás keretében az ebédidőig feldolgoztak, miközben csak jöttek-jöttek az olimpikonok, a világ- és Európa-bajnokok és persze sokan mások. A házigazda szerepét most is, mint két éve, Gyáni János, a Békés Megyei Kano Judo SE mestere és judokái látták el.
Pénteken startol a XX. Szarvasi Szilvanapok című gasztrofesztivál! Ezúttal Prohászka Béla Venesz díjas mesterszakáccsal, a rendezvény látványkonyha vezetőséfjével hangolok a programfolyamra – bő 20 éve ismerjük egymást; tegeződtünk.
Igazi gasztronómiai utazásra invitálja Önöket a Nefelejcs Békési Kulturális és Hagyományőrző Közhasznú Egyesület.
Helyi gasztronómiára alapozott kínálatával a Mecsek Zöldút Egyesület nyerte a Magyarország legízletesebb vendégváró úti célja elnevezésű díjat - tájékoztatta a versenyt szervező Magyar Turizmus Zrt. az MTI-t.
A programsorozatot kilencedszer rendezik meg, az eredetileg New Yorkból indult ötlet töretlen sikernek örvend hazánkban.
Egy csipet Magyarország címmel indul az új Kiváló Európai Desztinációk (European Destinations of ExcelleNce, EDEN) pályázat, amelyen a Magyar Turizmus Zrt. Magyarország "legízletesebb vendégváró úti célját" keresi. A pályázatok beadási határideje május 26.
Kilónként százezer euróba, vagyis több mint harminc millió forintba kerül az arannyal dúsított kaviár, amelyet egy albínó tokhalféle ikrájából készít egy salzburgi halkereskedő.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft