"GÁTFUTÁS" címkével ellátott hírek
Másfél hetes székesfehérvári edzőtáborozással készült közvetlenül az atlétikai Európa-bajnokságra Baji Balázs, aki maradéktalanul az éremmel lenne elégedett Berlinben.
Baji Balázs nyert 110 méteres gátfutásában az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) Premium Permit-sorozatába tartozó luzerni versenyen.
Kiváló eredmények születtek a Székesfehérváron rendezett Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj második, hétfői napján: magyar szempontból a legkiemelkedőbb Baji Balázs nevéhez fűződik, aki 110 gáton megverte az olimpiai bajnok és világcsúcstartó amerikai Aries Merrittet és a szintén ötkarikás aranyérmes jamaicai Omar McLeodot.
A világbajnoki bronzérmes Baji Balázs harmadikként zárt az ostravai Golden Spike atlétikaverseny 110 méteres gátfutó számában.
A székesfehérvári Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj talán legnívósabb versenyszáma a férfi 110 méteres gátfutás lesz, ahol a legutóbbi két olimpia bajnoka, valamint az elmúlt év legjobb magyar sportolója, Baji Balázs is összecsap egymással.
A második helyen végzett Baji Balázs 110 méteres gátfutásban a Paavo Nurmi emlékversenyen, Turkuban.
Baji Balázs idei legjobb eredményével nyert 110 méter gáton a lengyelországi Bydgoszczban rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
Baji Balázs nem jutott döntőbe a férfi 60 méteres gátfutásban a birminghami fedettpályás atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján.
Nagyon kemény verseny volt, de a végén már ő is érezte, hogy ott lehet a dobogón - mondta Baji Balázs, aki hétfőn bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokságon.
Baji Balázs bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokság hétfői versenynapján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft