"GÁZ" címkével ellátott hírek
Tölgyfából, nyárfából és más fafajtákból elegendő lesz a hazai készlet, akácból azonban külföldről is be kell majd hozni.
Hétfő délelőtt két gyereket és két felnőttet szállítottak kórházba Nagykovácsiból, ahol vélhetően egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjából, illetve a kályhából visszaáramló gáz okozhatott rosszullétet - közölte a katasztrófavédelem és a mentők ügyeletese.
Az elmúlt napokban úgy érezhettük, messze van a tél, hiszen az időjárás igazán elkényeztetett minket a sok napsütéssel és a meleggel. Azonban néhány nap múlva október van, nyakunkon a tél. A Nap kérdésében azt tudakoltuk, ki, hogyan készül a fűtésre.
Békés megyében szerdán hét, csütörtökön egy településen korlátozzák a gázszolgáltatást karbantartási munkálatok miatt - közölte a munkálatokat végző siófoki FGSZ Földgázszállító Zrt.
A vegyi anyagot tartalmazó patronok a karintiai Klagenfurtban egy építkezésen kerültek elő még két hete. A helyszínre hívott szakértők nem ismerték fel, hogy gáztartályokról van szó. Kulacsnak vagy fegyverolajos flakonnak vélték a tárgyakat, és az építkezésen hagyták heverni őket egészen keddig – közölte az ORF rádió honlapján.
Harmincmillió forinttal segíti ki Orosháza Város Önkormányzata a képviselő-testület határozata nyomán a helyi lakásszövetkezetet, mivel 1200 háztartás jelentős összegű gázdíj-hátralékot halmozott fel. A hír6.hu megkereste az előzetesen a kikapcsolást kilátásba helyezett gázszolgáltató céget.
Ha a GDF Suez gázszolgáltató társaság elfogadja az önkormányzat ajánlatát, akkor nem kapcsolják ki a gázt 1200 lakásban a felhalmozott tartozás miatt hétfőn Orosházán - közölte a város polgármestere.
Törökország nem hosszabbít meg egy Oroszországgal most lejáró gázszállítási szerződést. Az indoklás szerint a magas ár miatt nem vásárol több gázt a Gazpromtól az úgynevezett "nyugati útvonalon" - Ukrajnán, Románián és Bulgárián át - jelentette vasárnap hajnalban a BBC, majd rá hivatkozva több orosz hírügynökség Taner Yildiz török energetikai minisztert idézve.
Életét vesztette annak a családi háznak a tulajdonosa, amely vasárnap este robbant fel Várpalotán - közölte a katasztrófavédelem.
Tartozás miatt kikapcsolták a gázt a gacsályi közintézményekben - erősítette meg Petra András, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település független polgármestere a sajtóinformációkat hétfőn az MTI-nek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft