"GÁZOLAJ" címkével ellátott hírek
Csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.
Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült szerdán piaci forrásból az MTI.
Csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken Mol Nyrt.
Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásból szerdán.
Csökkenti bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - a benzin ára nem változott.
Battonyai gázolajlopásról és békéscsabai balesetekről adott hírt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken, a benzin ára nem változott.
Húsz millió tonna gázolajat szállít a cseh állami anyagtartalék alap (SSHR) számára a Mol - közölte Edita Pechalová, az SSHR szóvivője vasárnap Prágában. A szállítmány értéke a forgalmi adó nélkül mintegy 230 millió korona, azaz mintegy 2,645 milliárd forint.