"GÉMES RÓBERT" címkével ellátott hírek
Az East Warriors Gym versenyzői egy pillanatra sem pihennek. Az egyik sikeres verseny tapsvihara még el sem ült igazán, máris a következő gáláról érkeznek haza győzelmekkel és érmekkel a tarsolyukban. Szegeden, az Amatőr Küzdősport Gálán hét sportolójuk lépett ringbe, hatan grapplingben, egy versenyző MMA-ban küzdött.
Szeghalmon múlt szombaton nyolc versenyző lépett ringbe az East Warriors Gym színeiben, és mindannyian győztesen hagyták el a küzdelem helyszínét. A hibátlan győzelem a klub sikerét bizonyítja, de éppen ennyire elismerés Kiss Károly számára is, aki mindent megtesz versenyzőiért.
Ringbe szállnak a küzdősport frontemberei november 17-én Szeghalmon. A városi sportcsarnokban Békés megye legjobb bunyósai mutatják meg tudásukat MMA-ban, K-1-ben, K-3-ban és grapplingban. A Warriors in Hell elnevezésű rendezvényen az East Warriors Gym sportolói is harcolnak majd.
Pénteken Veszprémben a küzdősportok nagyágyúi léptek színre, tíz mérkőzést tartottak a ketrecben világ- és Európa-bajnok versenyzőkkel. Az Arénában három békéscsabai versenyző is harcolt: Kiss Károly, Radnóti Dániel és Kerepeczky Gábor.
Az MMA azaz a ketrecharc 1993-ban ütötte fel a fejét Amerikában és onnan indult el hódító útjára. Magyarországra körülbelül 5 éve jutott el ez a fajta küzdősport és az óta egyre csak toborozza a híveket. Békéscsabán megnyílt a régió legjobban felszerelt MMA terme, ahol mindenki tökéletesen elsajátíthatja a ketrecharc fogásait és kiváló kondit szerezhet