"GÉMES TIBOR" címkével ellátott hírek
Gémes Tibor 2016 januárjában vette át a Szarvasi Gyógy-Termál Gyógyfürdő és Termálvíz-szolgáltató Nonprofit Kft. vezetését. Azóta számos jelentős változás történt a Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdőben: szauna szigetet alakítottak ki, szoláriummal bővítették a szolgáltatások körét és kedvezményeket vezettek be a helyi lakosok számára. (Vigyázat! Ez egy áprilisi újratöltött cikk - Lipták Judit tollából.)
Gémes Tibor 2016 januárjában vette át a Szarvasi Gyógy-Termál Gyógyfürdő és Termálvíz-szolgáltató Nonprofit Kft. vezetését. Azóta számos jelentős változás történt a Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdőben: szauna szigetet alakítottak ki, szoláriummal bővítették a szolgáltatások körét és kedvezményeket vezettek be a helyi lakosok számára.
Ideért az első hó, múlt hétvégén szembesülhettünk azzal, hogy milyen havas körülmények között útnak indulni. Hétfőn még mindig hull a hó, de ezen a héten már komolyabb mennyiségre nem számítanak. Békés megyében nincs hóakadály miatt járhatatlan út, a tömegközlekedésben sem volt fennakadás, halálos kimenetelű baleset sem történt hétvégén.