"GEMMA CÉGCSOPORT" címkével ellátott hírek
Egy békéscsabai vállalkozás a vidékért… A Békés megyei Gemma Cégcsoport létezése igazi sikertörténet; noha Matyi István (43) ügyvezető szerényen azt vallja, nem az, ugyanis egy vállalkozás életében alapvető tényező a fejlődés. A 2004 óta működő Gemma Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. kezdetben mezőgazdasági szaktanácsadással foglalkozott, majd a tevékenységi körébe vette az irodaszerek forgalmazását, azt követően megalakította a Gemma Agro Kft.-t, majdan alapítóként csatlakozott az Alapítvány a Megújuló Tarhosért alapítványhoz… és legújabb lába az építőipari üzletáguk. A minap Matyi Istvánnal beszélgettem; tegeződtünk, kényelmesebb volt.
A Békés megyei Gemma Cégcsoport létezése igazi sikertörténet; noha Matyi István (43) ügyvezető szerényen azt vallja, nem az, ugyanis egy vállalkozás életében alapvető tényező a fejlődés. A 2004 óta működő Gemma Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. kezdetben mezőgazdasági szaktanácsadással foglalkozott, majd a tevékenységi körébe vette az irodaszerek forgalmazását, azt követően megalakította a Gemma Agro Kft.-t, majdan alapítóként csatlakozott az Alapítvány a Megújuló Tarhosért alapítványhoz… és legújabb lába az építőipari üzletáguk.
A XL. Békés-tarhosi Zenei Napok (BÉTAZEN) keretén belül a XIII. Kórustalálkozó különleges helyszínen kerül megrendezésre. Az egykori Gulyás György karnagy, zenepedagógus által alapított Békés-tarhosi Énekiskola és Kastélypark hosszú évtizedek után ismét kinyitja kapuit a látogató vendégek számára. Az idei Kórustalálkozó helyszíne különleges évfordulóknak is a színtere lesz: Gulyás György születésének 100. évfordulója, az Énekiskola alapításának 70. évfordulója, BÉTAZEN 40. évfordulója.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó