"GEORGE CLOONEY" címkével ellátott hírek
Egy Los Angeles-i esemény teljes közönségét vette le ezzel a lábáról George Clooney.
A friss Forbes-listából az is kiderül, hányszor többet keresnek a férfi színészek, mint a színésznők.
George Clooneynak nagyobb volt a bevétele az elmúlt évben, mint bármely más színésznek valaha egy év alatt. A Forbes legjobban kereső hírességeinek listáján a második helyet megszerző Clooneyt a bokszoló Floyd Mayweathernek sikerült megelőznie.
A színészt kórházba vitték, könnyű sérüléseket szenvedett.
A házaspár nem szeretné, ha egy egész generációt elveszítenénk.
George Clooney a szombati washingtoni diáktüntetés előtt a The Guardian amerikai különkiadását szerkesztő parklandi gimnázium diákjainak küldött nyílt levelében dicsérte a fiatalok fegyveres erőszak elleni tiltakozó mozgalmát. Mint írta: kiállásuk miatt megint büszkének érzi magát hazájára.
A színész így köszönte meg, hogy segítették a karrierjét.
Nemcsak a szórakoztatóipar sajátja a szexuális zaklatás – figyelmeztetett a színész.
New Yorkban a divathéten a Metallix című koncepcióval próbálták elkápráztatni a közönséget, úgy, hogy a fémes színű nadrágokhoz a modellek haját is egytől egyig fémesszürkére színezték - írja Gyulai Bence a velvet.hu-n.
George és Amal Clooney egymillió dollárt adományozott a gyűlölet és a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelemre. A hollywoodi sztár és humanitárius ügyekkel foglalkozó ügyvéd felesége a Southern Poverty and Law Center (SPLV, Déli Szegénység és Törvényesség Központ) nevű, emberi jogi ügyekkel és szélsőséges csoportok elleni küzdelemmel foglalkozó alabamai szervezetnek ajánlotta fel a pénzt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés