"GONDATLANSÁGBÓL ELKÖVETETT EMBERÖLÉS" címkével ellátott hírek
A Blikk azt írja, hogy egy felnőttnek legalább combközépig ér a víz abban a kerti medencében, amelybe belefulladt hétfőn egy másfél éves kisfiú Mosonszentmiklóson. A rendőrség gondatlanság miatt elkövetett emberölés miatt nyomoz az ügyben.
A négyéves kislány nagynénje felügyeletére volt bízva, aki unokahúgát és saját kisgyermekét csak rövid időre hagyta magukra a lakásban. Ez idő alatt történt a tragédia.
Szomszédjuk udvarán szennyvízaknába esett és elhunyt egy 17 hónapos kisfiú. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz.
Tüzivíztározóban meghalt egy három- és egy ötéves kisfiú Nagyfügeden, testvérüket, egy kétéves kisfiút kimentettek a vízből - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Házuk udvarán vízzel teli tartályba esett és elhunyt egy 18 hónapos kisfiú. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz.
A színész ellen az egy éve öngyilkosságot elkövető nő férje tett feljelentést, amiért állítólag illegális szereket adott neki.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés