"GRÁNÁT" címkével ellátott hírek
Elszállítják az Orosházán talált világháborús tüzérségi gránátot, feloldották a környék lezárását - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje kedd délután az MTI-t.
Aknavető gránátot találtak Szolnokon a vízben ott, ahol a Zagyba belefolyik a Tiszába, a környéket kiürítik kedd délelőtt - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
Több mint negyven világháborús gránátot találtak Kecskeméten kedd délután útépítés közben - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.
Több mint egy tucat szovjet gránát került elő a Fejér megyei Soponya külterületén hétfőn, találtak egy fel nem robbant német repeszrombolót is.
Háromnegyed órás kényszerszünet után folytatódhatott az oktatás a Fejér megyei Csabdi iskolájában és óvodájában, amelyeket azért ürítettek ki, mert aknavető gránátot találtak a közelben - tájékoztatta a honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje péntek délelőtt az MTI-t.
Afganisztánban vád alá helyeztek nyolc rendőrt, akik rakétagránáttal halásztak egy folyóban, és gondatlanságból megöltek hat fürdőző gyereket - közölte szerdán az afgán belügyminisztérium.
Több mint húsz második világháborús gránátot, valamint lőszereket találtak gombászok a Nógrád megyei Sóshartyán külterületén hétfő délután - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.
Nem kilőtt állapotúak azok az aknagránátok, amelyeket csütörtök délelőtt találtak Balassagyarmaton. A szerkezeteket elszállítják - közölte a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-vel.
Két gránátot talált egy fürdőző a Dunában vasárnap délután Dunakeszin, ezért lezárták a folyó érintett szakaszát a Liget utcánál 150 méter hosszúságban - mondta el a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.
Vasúti töltés tetején találtak gránátot a Pest megyei Érden szerda délelőtt - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.
Hírek
további friss hírek »