"GREGOR LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Ismét újabb nemzetközi sikerről számolt be Gregor László és Pap Csilla, a Békéscsabai Atlétikai Club futói.
Közben délelőtt épp ötödjére nyerte meg a Szilveszteri Futógálát. És mindezt hogy bírja? Na, erről beszélgettünk.
A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzői: Gregor László és Pap Csilla újabb felkészülési versenyen vettek részt Skalicában december 15-én.
Az önmagunk megvédésének képessége az emberiség történetét végig kíséri. Ezt az alapigazságot fogalmazta meg Hanshi Robert Manole IX.DAN, aki a hétvégén Füzesgyarmaton tartott önvédelmi szemináriumot.
A már hagyományossá vált időben, szeptember első hétvégéjén rendezte meg a Kondorosi Kick-Box Egyesület és a Békés Megyei Harcművész Szövetség szakmai napját, a Demonstrációs napot.
Három aranyérem az Atlétikai Magyar Bajnokságról.
A 18. alkalommal megrendezett spliti nemzetközi félmaratoni verseny nem fogadta igazán kegyébe a több mint 1000 fős nemzetközi mezőnyt. A tengerpart, pálmafák között a szakadatlan hóesés és hideg szél nehezítette és keményítette meg a mezőny futását.
Prof. Dr. Murphy PhD. bátyó minden bizonnyal, vasárnap délelőtt derekasan dörzsölhette a tenyerét, hiszen a békéscsabai 30. Szilveszteri Futógála, utcai etapjának a kezdet kezdetétől egész végéig esett. S amikor mindenki célba ért, bement a sportcsarnokba, Esőtündér pontot tett a mondat végére. Noha Tóth Sándor, a csabaiak mestere reggel azt hallotta egy időjóstól, hogy pont az első rajtnál szakad le az ég. Ez szerencsére nem jött be; ezzel szemben sok mindenkinek malaca volt a tombolán.
A korábbi évek hagyományainak megfelelően Budapest, Csepel a Halker Királyteam egyesület adott otthont a 2017 évi Point-fighting és Formagyakorlat Kick-boksz Országos Bajnokságnak.
A Békés Megyei Harcművész Szövetség meglehetősen tartalmas éves esemény és versenynaptárt alakított ki a 2017-es évre. A verseny és eseménynaptárban csakúgy, mint tavaly, terveztek egy olyan önvédelmi szemináriumot, amely a kés és a bothasználat tárgykörét járja körül. A rendezvény most májusban került lebonyolításra, még pedig a Magyar Tartalékosok Szövetsége (MATASZ) Békés megyei szervezetével közösen – mint 2016-ban és azt megelőzően.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft