"GREGOR LÁSZLÓ" címkével ellátott hírek
Április 8-9-én ismét nemzetközi versenysorozaton bravúroskodott Gregor László, a Békéscsabai Atlétikai Club kiválósága, Tóth Sándor mester tanítványa.
A hétvégén két versenyen is jeleskedett Tóth Sándor mester kiváló futója.
Élménnyel és ezüstéremmel tért haza Tóth Sándor mester tanítványa a meghívásos Ciprusi félmaratonról, melyről így számolt be:
Battonyán évekig rendezett a helyi ITF Taekwon-do klub, a Barátság SE olyan nyílt ITF taekwon-do versenyt, amelyen nem csak a Békés megyei, különböző irányzatú harcművész sportolók indultak, hanem az ország más részeiről is érkeztek versenyzők. A Barátság Kupák nem csak a versenylehetőséget bővítették, hanem erősítették a versenyzők, klubok, irányzatok közötti barátságot is. Aztán több évi szünet következett, majd idén ismét megrendezésre került a Barátság Kupa Nyílt ITF Taekwon-do országos verseny.
Gregor László, a Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője biztos győzelmet aratott a Mezei Futó Magyar Liga második fordulójában, melyet szombaton rendeztek meg Nemesvámoson.
Kedden a hivatalos megnyitóval elkezdődött az utánpótlás kick-box világbajnokság. A megnyitó után beindult a nagyüzem nyolc tatamin és három ringben mérkőztek a versenyzők a 16-ba, majd a nyolc közé jutásért. Az már a létszámból és az előjelekből várható volt, hogy ez a világbajnokság nem lesz sétagalopp a magyar versenyzők részére. Az első nap magyar és Békés megyei részről felemásra sikeredett. (Gregor László, a Békés Megyei Harcművész Szövetég elnökének a beszámolója.)
Gregor László az elmúlt hétvégét a felkészülésnek szentelte: három nemzetközi versenyen háromszor ért a csúcsra.
A hétvégén rendezték meg Debrecenben a Kelet Kupa Atlétikai Versenyt, ami egyben Szuperliga és Korosztályos Liga sorozat állomásai voltak.
Szombat reggel Békéscsabáról indult, Aradon éjszakázott, majdan vasárnap délután érkezett vissza Békéscsabára a 19. Szupermaraton népes mezőnye (futók, kerósok, görkorisok). A kőkemény 200 kilométeres távot az évek óta Fancsalon élő, encsi színekben induló, félig-meddig csabai Bogár János egyedül (!) teljesítette egyéniben. Vasárnap este, nem sokkal nyolc előtt vágta át képletesen a célszalagot – fülig érő szájjal mosolyogva, mintha egy laza coopert lejtett volna. Még beszélgetni is volt ereje.
Szombaton rajtol a 19. Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Szupermaraton. Ennek apropóján tartott sajtótájékoztatót a Kupakban az esemény kiemelt támogatója, a ŠKODA AutoMobil Körös Kft.