"GYAKORLAT" címkével ellátott hírek
Az orosházi tűzoltóság szeptember 21-én tartotta meg évente esedékes gyakorlatát - olvasható az oroscafé.hu-n.
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Guardian Orosháza Kft. és Orosháza Város Önkormányzata közreműködésével külsővédelmi részgyakorlatot tartott március 23-án, csütörtökön. A művelet a gyár telephelyén kívül az Üveg-közt és a Juhász Gyula utcát is érintette, ahol a lakosság tájékoztatását érintő feladatokat hajtottak végre.
Rendkívüli téli időjárási eseményekre készülve tartott gyakorlatot az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a társhatóságokkal.
Pekingben hétfőn bejelentették, hogy a Dél-kínai-tenger egy részén újabb haditengerészeti gyakorlatot tartanak, ezért az ország nemzetközileg is elismert területi vizein lévő, a Hajnan tartománytól délkeletre eső területeket kedd és csütörtök között lezárják.
Gyakorlatot tartott egy feltételezett, a Körösök mentén kialakuló rendkívüli árvízi helyzet kezelésére csütörtökön az Országos Műszaki Irányító Törzs (OMIT).
A Magyar Honvédség a bevándorlási törvényjavaslat esetleges életbe lépésére készül egy szerdán kezdett gyakorlattal - mondta a vezérkari főnök az M1 aktuális csatorna esti Híradójában.
A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltói hajtottak végre szimulációs mentőakciót a gyulai vár melletti tó jegén.
Korcsolyázókat mentettek ki a gyulai vár melletti befagyott tóból.
A Közös fellépés 2014 gyakorlat keretében a héten több ütemben harckocsikat, páncélozott csapatszállítókat, teherautókat és konténereket szállítanak majd vasúton Hajmáskérről Tatára, Hajdúhadházra és Hódmezővásárhelyre - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.
Hétfőtől légvédelmi gyakorlatot tartanak a Magyar Honvédség (MH) katonái Győr térségében - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) vasárnap az MTI-vel.