"GYEREKEK" címkével ellátott hírek
Saját közösségi szolgáltatást indított a Lego, amit mindenben az építőkockákra alapoz.
Többen meghaltak, amikor egy budapesti gimnázium diákjait szállító busz balesetet szenvedett és kigyulladt Olaszországban.
Csupán minden második szülő beszél 18 éven aluli gyermekével alkalomszerűen a pénzügyekről, ugyanakkor minden harmadik családban bevett szokás a zsebpénz, a 14 év alattiak leggyakrabban 500-1000 forintból, az idősebbek 2000-5000 forintból gazdálkodhatnak havonta - derül ki a Regio Játékkereskedelmi Kft. megbízásából készült kutatásból.
Nem tudták újraéleszteni a mentők a két gyermeket, akik szén-monoxid-mérgezést szenvedtek egy szadai ház fürdőszobájában szombat este – közölték a katasztrófavédelemtől.
Kicsik és még kisebbek ismerkedtek a közlekedés szabályaival és a rendőri karjelzésekkel.
Egy szerencsétlen ütközés áldozata lett a három iskoláslány a XII. kerületi Alkotás és Nagyenyed utcai kereszteződésben reggel 9-kor.
Világszerte 28 millió olyan gyerek él, aki háború és más veszélyek miatt otthona elhagyására kényszerült. 17 millióan saját hazájukban, 11 millióan pedig külföldön kerestek menedéket - derült ki az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) friss jelentéséből.
Hogyan kell megmagyarázni egy kiskamasznak, hogy valami nem neki való, anélkül, hogy elhangzana az a mondat, hogy nem neki való? Meddig terjed a szülői féltés és felelősség és hol van az a pont, amikor ráhagyhatod, amikor biztosan tudhatod, nem okozol vele kárt?
Több tízezer brazil iskolás szurkolhat a riói paralimpián egy nemzetközi kampánynak és a játékok oktatási programjának köszönhetően.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft