"GYEREKEK" címkével ellátott hírek
26. alkalommal tartott nyári tábort a Békés Megyei Népművészeti Egyesület. Zárásképpen kiállítást rendeztek a közel 300 táborozó egy hét alatt készült munkáiból.
Méghozzá medgyesi dinnyés – a békéscsabai Lencsési lakótelep szívében.
Egyre több gyereket érint a 2-es típusú cukorbetegség, náluk elsősorban az életmódváltás eredményezhet javulást - mondta a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának docense.
Magyarországon évente 1500 gyermek sérül meg súlyos közlekedési balesetekben, a gyermekbalesetek harmada nyáron történik - mondta Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője vasárnap az M1 aktuális csatornán.
A hétfő hajnali törökszentmiklósi háztűzben meghalt négy emberből három gyermek, 8 és 13 év közöttiek, a negyedik egy felnőtt férfi - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi mentőszervezet Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezetője hétfőn az MTI-t.
Mintegy 3,6 millió gyermeket fenyeget a halál, sebesülés, nemi erőszak, emberrablás és a fegyveres csoportokba való besorozás "rendkívül komoly" veszélye a fegyveres konfliktus miatt - közölte helyi idő szerint csütörtökön kiadott jelentésében az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF).
Akár 208 ezer gyerek kaphat a nyári szünet hétköznapjain ebédet, miután a kormány kötelezővé tette az önkormányzatok számára a díjmentes étkeztetés biztosítását, és az ehhez szükséges forrást is biztosítja - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára annak apropóján, hogy csütörtökön kaptak először a fiatalok szünidei ebédet.
Az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezethez eddig több mint 80 bosznia-hercegovinai gyerek csatlakozott, akik hazatérésük után komoly biztonsági kockázatnak és "időzített bombának" számítanak majd - derült ki egy boszniai civil szervezet által hétfőn közzétett tanulmányból, amelyet a Politika című szerb napilap ismertetett nagy terjedelemben.
Villámcsapás következtében legalább nyolc gyerek és három felnőtt megsérült egy párizsi parkban, közülük hatan súlyosan.
Két turnusban összesen 192 gyerek vehet részt az első FC Barcelona-Debrecen labdarúgótáborban júniusban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft