"GYEREKEK" címkével ellátott hírek
Csaknem ötven zsák játékot gyűjtöttek gyermekeknek a honvédségi szervezetek. Az adományokat gyermeknap alkalmából a héten osztják szét több intézmény gyermekei számára - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.
Traumatizálit kislányok, engedelmes tinédzser fiúk, szülői szigor, kérhetetlen vallási vezető: nagyjából így lehet jellemezni az indiai tömeges esküvői ceremóniákat. A megrázó videón egy tízéves lány sírva könyörög esküvői fátyla mögött, hogy ne adják férjhez.
Egyik olvasónk tegnap, ahogy a napi kenyérharcból kora este a párjával hazaérkezett (Békéscsaba, Keleti kertek, Barackos köz), Éjfél, a hófehér cicájuk a jó szokásához illően nem jött ki üdvözölni a gazdikat.
Három gyereket és egy nőt vittek kórházba a mentők a hajdú-bihari Tépéről szénmonoxid-mérgezés gyanújával vasárnap délután - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.
Legalább 13 migráns, közöttük hét gyerek fulladt az Égei-tengerbe szerda reggel, miután csónakjuk elsüllyedt a Görögországhoz tartozó Farmakoniszi szigeténél. Kedden 11-en, köztük három gyerek fulladt a vízbe.
Idén is a gyerekek vették át egy napra az Országház irányítását, így szombaton egész nap a játéké, a kakaóé és a vidámságé ott a főszerep.
A magyarok 40 százaléka egyáltalán nem használja a Facebook korlátozó beállításait: az ahogy esik, úgy puffan elv szerint róluk bárki, bármikor, bármit láthat - írja a híradó.hu.
Vidéki iskolákban tanuló 2500 hátrányos helyzetű gyermekeket látnak vendégül december 1-jén és 2-án a fővárosban az Advent Budapesten elnevezésű rendezvény szervezői.
Mintegy százmillió forint adományt adott át hátrányos helyzetű, beteg vagy rászoruló gyerekeket segítő szervezeteknek az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és az MVM Partner Zrt.
Több magyar család is kannabisz-származékot tartalmazó szerrel próbál segíteni epilepsziás gyermekén, amit azonban nyíltan nem vállalnak, mert félnek a hatóságoktól. A CBD-olajnak nincs tudatmódosító hatása, a belőle készült gyógyszer már a klinikai teszteknél tart. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítványa nem támogatja a kannabidiol használatát - írja a híradó.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft