"GYERMEKNAP" címkével ellátott hírek
Május 28-án, vasárnap 10:00 órától gyereknapi mulatság került megrendezésre Füzesgyarmat Város Önkormányzata szervezésében, a helyi Közösségi Központban.
Gyermeknapi rendezvényen vettünk részt az Önkéntes Tűzoltó Egyesülettel Bucsán.
A békéscsabai kultintézményben szombaton zajlott a gyermeknap...
Május utolsó vasárnapján, Gyermeknap alkalmából a Mezőkovácsházai Városi Könyvtár szervezésében az idén is várták a gyerekeket a reformátuskovácsházi Tájházba, vidám programokkal, vendég előadóval.
Ragyogó napsütéses májusi szombaton került megrendezésre immár sokadik alkalommal a sarkadi gyermeknap a sarkadi Kossuth utcai óvoda és Sarkad Város Önkormányzata szervezésében. A gyermekek számos tevékenység közül választhattak, volt arcfestés, ugráló vár, labirintus, 13 méter hosszú légvonat, rendőr, tűzoltó és mentő autó, amit tetőtől a padlásig átnézhettek, kipróbálhattak a gyerekek.
Rengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a katasztrófavédelem idén is megnyitja a tűzoltószertárak kapuit május 28-án, a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából, immár negyedik alkalommal.
Ma kezdődik a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és a fővárosi önkormányzat kétnapos gyermeknapi rendezvénye a budapesti Városligetben, ahol ingyenes kulturális és oktató programokkal várják a családokat.
A Palmetta zenekar május 31-én, vasárnap délelőtt gyermeknap alkalmából ellátogat a békéscsabai Réthy Pál Kórház Gyerek Osztályára.
Családi nyomozós játék, közös festés, bábjátékok és népzene várja a családokat május utolsó vasárnapján a Várkert Bazárban.