"GYŐR" címkével ellátott hírek
Új gyárat terveznek Közép-Kelet-Európában a németek.
A címvédő Győri Audi ETO KC húsz góllal legyőzte otthon a horvát Podravka Koprivnica csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában szombaton.
Jármű önkényes elvételének kísérlete miatt vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy szír férfi ellen, aki 2015 tavaszán megpróbált ellopni egy autót, miközben annak tulajdonosa és két kiskorú gyermeke benne ült - tájékoztatta a megyei főügyész kedden az MTI-t.
Az évente 160 ezer járművet gyártó hazai üzemben megkezdték a szalonokba ősszel begördülő új kompakt divatterepjáró gyártását.
Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt - tájékoztatta a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t.
A győri Ipar-csatornába csúszott egy személyautó hétfőn, a balesetben az autó vezetője, egy idős férfi meghalt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Nagy-Bujdosó Nóra visszatér a CMB Cargo UNI Győr kosárlabdacsapatához.
Ismét használhatják az autósok az M1-es autópálya és a 83-as út csomópontját - tájékoztatta a beruházó Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) pénteken az MTI-t.
A cselgáncsozó Sipőcz Richárd viszi a magyar zászlót a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) nyitóünnepségén, amelyet jövő vasárnap 20.30 órától rendeznek az ETO Parkban.
Harcsás Judit szombaton még cikket küldött a Kisalföldnek, vasárnap este óta azonban nem adott életjelet magáról.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó