"GYŐR" címkével ellátott hírek
Meghalt az a 43 éves férfi a győri kórházban pénteken, akit munkatársa csütörtökön az E.ON győri telephelyén nyolcszor késsel mellkason szúrt - tájékoztatta a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója az MTI-t.
A győri Ipar-csatornába csúszott egy személyautó hétfőn, a balesetben az autó vezetője, egy idős férfi meghalt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Nagy-Bujdosó Nóra visszatér a CMB Cargo UNI Győr kosárlabdacsapatához.
Ismét használhatják az autósok az M1-es autópálya és a 83-as út csomópontját - tájékoztatta a beruházó Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) pénteken az MTI-t.
A cselgáncsozó Sipőcz Richárd viszi a magyar zászlót a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) nyitóünnepségén, amelyet jövő vasárnap 20.30 órától rendeznek az ETO Parkban.
Harcsás Judit szombaton még cikket küldött a Kisalföldnek, vasárnap este óta azonban nem adott életjelet magáról.
Legördült a gyártósorról az első Audi RS3 Limousine, amelyet a tavalyi párizsi autószalonon mutattak be, ezzel fél évvel a TT RS Cupé és Roadster sorozatgyártásának megkezdése után elkezdődött a harmadik ilyen modell gyártása Győrben - tájékoztatta az Audi Hungaria Zrt. az MTI-t.