"GYŰJTÉS" címkével ellátott hírek
A Liferay munkatársai virtuális világkörüli sétával 4 millió 75 ezer forintot szeretnének gyűjteni fogyatékos fiataloknak egy év alatt - közölte a Kézenfogva Alapítvány ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.
Tartós élelmiszert gyűjtenek jövő vasárnaptól egy héten keresztül a katolikus templomokban, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) erről szóló körlevelét most vasárnap országszerte felolvassák a katolikus templomokban - tájékoztatta az MKPK sajtószolgálata pénteken az MTI-t.
A missziókért és a hithirdetőkért imádkoznak vasárnap világszerte a katolikus templomokban, így Magyarországon is, és a perselypénzt az evangelizáció javára fordítják - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia sajtószolgálata az MTI-vel.
Október 10-én szabadulhatunk meg az elektronikai hulladéktól, használt étolajtól és sütőzsiradéktól - adja hírül az oroscafé.hu.
Huszonhétmillió forint gyűlt össze eddig az üldözött közel-keleti keresztények javára, otthonaik újjáépítésére a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) által szervezett online gyűjtésen - mondta Veres András, az MKPK elnöke az M1 aktuális csatornán szerdán.
Ha van felesleges szemüvege, segíthet vele. A gyűjtés három hete indult, már csaknem kétezer szemüveg gyűlt össze.
Tartós élelmiszert gyűjtenek vasárnaptól egy héten keresztül a katolikus templomokban - közölte a Katolikus Karitász az MTI-vel.
Kétszázhúszmillió forintot ajánlottak fel magánszemélyek és cégek az Ökumenikus Segélyszervezetnek a 2016-os adventi adománygyűjtésen - hangzott el az országos akció eredményeit és felhasználási tervét ismertető pénteki sajtótájékoztatón Budapesten.
Jótékonysági gyűjtést szervez a siófoki Plázs a helyi kórház gyermekosztálya javára. A Balaton-parti szórakozóhely látogatói adományokkal, valamint 27 fotóritkaság egyikére licitálva támogathatják a kezdeményezést - közölték a szervezők az MTI-vel.
Ferenc pápa karitatív céljaira gyűjtenek ma a katolikus templomokban országszerte.
Hírek
további friss hírek »