"GYULA" címkével ellátott hírek
Átadták a gyulai Kézműves Sörfesztivál apropóján meghirdetett Central European Beer Awards 2018 sörverseny díjait szombat délután a békési fürdővárosban - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.
Ez a hétvége a gasztronómiáról és a koncertekről szól a fürdővárosban. (Varga Zoltán tudósítása.)
Békés megyében, tegnap három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
A gyulai közúti határátkelőhelyen tegnap, 5 óra 50 perckor belépésre jelentkezett egy bolgár sofőr egy bolgár rendszámú kamionnal.
Gyulán, a Szent István utcában, tegnap, 14 óra 30 perc körül egy személyautó áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival.
Számos újdonsággal készülnek a szervezők a 19. Gyulai Pálinkafesztiválra, amely péntektől hétfőig tart a békési fürdővárosban.
Beszélgetés dr. Abdulrahman Abdulrab Mohameddel, a gyulai kórház neonatológus főorvosával, akit korábban az Astellas-pályázaton az év orvosává is választottak a beérkezett szavazatok alapján.
Országos szinten is különlegesnek tekinthető lehetőség nyílt megyénkben a koraszülöttekről és családjaikról való gondoskodás tekintetében, hiszen Szeged és Kecskemét mellett csak Gyulán működik az úgynevezett koramentorház.
Tanyasi csendélet - kukoricaültetvény helyett marihuánabiznisszel.
Torlódás alakult ki teherforgalomban a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán szombat délelőtt, a tehergépkocsikat Gyula felé terelik - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.