"GYULA" címkével ellátott hírek
A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány Kuratóriuma által szervezett ünnepély keretén belül, szerda délelőtt, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont kápolnájában verbálisan üzembe helyzeték a koraszülött-mentőautót. Miközben a 3D-s jármű pedig a kastély előtt várt a vendégekre.
A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány Kuratóriuma által szervezett ünnepély keretén belül, szerda délelőtt, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont kápolnájában verbálisan üzembe helyzeték a koraszülött-mentőautót. Miközben a 3D-s jármű pedig a kastély előtt várt a vendégekre.
A nő bent volt a házban, de időben észrevette, hogy tűz van a teraszán és segítséget hívott.
Összeütközött két személygépkocsi Gyula határában, a Fehér-Körös hídjánál hétfőn a reggeli órákban, a forgalmat Doboz felé terelik - közölte a rendőrség a honlapján.
Péntek sötétedéskor (16.00), a GYSZC Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma szalagavató ünnepségén mintegy 14 osztály, 167 diákjának tűznek szalagot. A gyulai Prohászka Zsolt Sportcsarnokban zajló programfolyam garantáltan nem lesz könnymentes, hiszen az ünnepség a búcsúzás egyik előszobája. Persze vidám is lesz. És szép is. (Mi a keddi főpróbát lestük meg.)
Péntek kora este, a GYSZC Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma szalagavató ünnepségén mintegy 14 osztály, 167 diákjának tűznek szalagot. A gyulai Prohászka Zsolt Sportcsarnokban zajló programfolyam garantáltan nem lesz könnymentes, hiszen az ünnepség a búcsúzás egyik előszobája. Persze vidám is lesz. És szép is. (Mi kedden lestük meg a főpróbát.)
Közlekedési balesetek, ittas járművezetés gyanúja, szabálysértés és közokirat-hamisítás miatt történt rendőri intézkedések.
A család egészsége címmel egész napos konferencia zajlik (legalábbis a rendezvényfolyam a megjelenésünk pillanatában még javában tart) csütörtökön, Gyulán – a Gál Ferenc Főiskola, a Magyar Család- és Nővédelmi Tudományos Társaság, Gyula városa, valamint a Békés Megyei Kormányhivatal gondozásában. Teltház van/volt a polgármesteri hivatal dísztermében; még azt a bizonyos varróeszközt sem lehetett elejteni, ugyanis mindenki több emberrel érkezett.
Mégpedig a Szent Miklós Park (az Ortodox püspökség előtti terület) ünnepélyes alapkőletétele. Ezúttal egy olyan terület rekonstrukciója indul el, amely összeköti a felújított belvárost az Almásy-kastély parkjával. A kedd délutáni rendezvényen többek között ünnepi beszédet mondott dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára (is).
Alapkőletétel zajlott Gyulán. Mégpedig a Szent Miklós Park (az Ortodox püspökség előtti terület) ünnepélyes alapkőletétele. Ezúttal egy olyan terület rekonstrukciója indul el, amely összeköti a felújított belvárost az Almásy-kastély parkjával. A kedd délutáni rendezvényen többek között ünnepi beszédet mondott dr. Tuzson Bence, a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára (is).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft