"GYULA" címkével ellátott hírek
Kocsijában támadtak meg egy fiatal férfit Békéscsabán. Támadója késsel a kezében a nyakláncát és a pénzét követelte, de a férfi ellenállt, majd elfutott. A rendőrség egy napon belül elfogta a rablás gyanúsítottját.
Két aranygyűrűt lopott el egy nő tegnap 10 óra körül az egyik gyulai üzletből. A lopást kamera rögzítette.
Kedves Olvasó! Összeválogattuk a hir6.hu sava-borsát. Jöjjenek hát újra a 2017-es év első felének legolvasottabb írásai. Ezúttal Várkonyi Tibor eklektikus portréját mutatjuk be - újra:
Mintha nyaralnánk!, sóhajtottam fel Almási kollégának a minap, amikor ráfordultunk a Béke sugárútra, és megláttuk a kora délelőtti nyüzsit. Majd jött egy jobbos-balos-jobbos stb. ívelt kanyar… Tény, Gyula girbe-gurba, mediterrán utcácskáival Csaba labdába sem rúghat (A. úr egyébként békési). Ez van. Így folyik medrében tarka-barka életünk. És a már említett mediterrán fílinget csak fokozta a célállomás, a Végvár Apartman cappuccino árnyalatú épülete. Azonban a Vár utcai polgári házról ezenkívül egyelőre nem sok minden derül ki. Majdan a sikeres parkolásunkat követően (eltévedtünk vagy 6x) Benda Rolandné Icu, az apartman működési igazgatója kinyitotta a szelencét, és csak mesélt, csak mesélt, mesélt az új életéről, az új státuszáról, és úgy általában mindenről.
Mintha nyaralnánk!, sóhajtottam fel Almási kollégának a minap, amikor ráfordultunk a Béke sugárútra, és megláttuk a kora délelőtti nyüzsit. Majd jött egy jobbos-balos-jobbos stb. ívelt kanyar… Tény, Gyula girbe-gurba, mediterrán utcácskáival Csaba labdába sem rúghat (A. úr egyébként békési). Ez van. Így folyik medrében tarka-barka életünk. És a már említett mediterrán fílinget csak fokozta a célállomás, a Végvár Apartman cappuccino árnyalatú épülete. Azonban a Vár utcai polgári házról ezenkívül egyelőre nem sok minden derül ki. Majdan a sikeres parkolásunkat követően (eltévedtünk vagy 6x) Benda Rolandné (Icu), az apartman működési igazgatója kinyitotta a szelencét, és csak mesélt, csak mesélt, mesélt az új életéről, az új státuszáról, és úgy általában mindenről.
Gyulán egy házból és annak udvaráról lopott két férfi, akik ellen vádemelést javasol a rendőrség.
Közel harminc fős, kétgenerációs (7-45) csapattal bringáztunk a minap Csabáról-Gyulára, némileg súroltuk a kalandparkot; angol tea, akácméz, nyereg, és vissza. Mindkét szakaszon Veszelynél, a mértani félúton egy csöppet megpihentünk. A második etapban történ egy kis malőr, amikor is…
A Gyulai Törvényszéken a mai napon a „Bírósági épületek” című rajzpályázatra érkezett művek alkotóit díjazták.
Ittasan vezette autóját és balesetet szenvedett egy férfi Gyulán. A rendőrség vádemelést javasol ellene.
Befejeződött a helyszínelés a 44-es számú főúton, Gyula külterületén, ahol korábban halálos baleset történt.