"GYULA" címkével ellátott hírek
Országos szinten is különlegesnek tekinthető lehetőség nyílt megyénkben a koraszülöttekről és családjaikról való gondoskodás tekintetében, hiszen Szeged és Kecskemét mellett csak Gyulán működik az úgynevezett koramentorház.
Tanyasi csendélet - kukoricaültetvény helyett marihuánabiznisszel.
Torlódás alakult ki teherforgalomban a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán szombat délelőtt, a tehergépkocsikat Gyula felé terelik - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
A gyulai közúti határátkelőhelyen tegnap, 5 óra 40 perc körül egy tehergépkocsiban kilépésre jelentkezett két román állampolgár.
Mostantól az Orosházi Kórház – és még másik hat Békés és Csongrád megyei kórház – textíliáit is Gyulán mossák. Naponta viszik a szennyest az új, modern mosodába és másnap tisztán, fertőtlenítve hozzák is vissza Orosházára. A fejlesztés részeként 35 millió forintért új textíliákat is vásárolt az intézmény, tájékoztatta a hír6.hu-t Melega Krisztián, az Orosházi Kórház sajtóreferense.
XXII. Hajnal Imre Matematika Tesztverseny és Módszertani Nap volt szombaton a GYSZC Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája Szakiskolája és Kollégiuma termeiben. A program a Bolyai Társulat Békés Megyei Tagozata, valamint az MTA SZAB Békés Megyei Testületének Matematika Tudományos Műhelye szervezésében zajlott.
Átadták a Békés és Csongrád megyében összesen hét kórházat kiszolgáló térségi mosodát szerdán Gyulán, a létesítményt több mint 620 millió forintnyi hazai forrásból építették fel a békési fürdővárosban.
Jogerősen 11, illetve nyolc és fél év fegyházbüntetéssel sújtott pénteken a Szegedi Ítélőtábla három vádlottat, aki 2013-ban otthonában éjszaka rabolt ki egy kilencvenéves férfit.
A gyulai származású Bérczesi Robi és egyesülete bitang nagyot domborított szombat kora hajnalban a békési megyeszékhelyen.
Gyulán tartotta a 2017-es évet értékelő értekezletét a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. Az ülésen ismertették Békés megye közlekedésbiztonsági helyzetét és értékelték a bizottság elmúlt évben végzett baleset-megelőzési tevékenységét.