"HACKER" címkével ellátott hírek
A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.
Egy 19 éves, most elfogott horvát fiatal irányította azt a weboldalt, amelyen keresztül a felhasználók célzott kibertámadásokat hajtottak végre az egész világon, bankok és állami intézmények ellen is.
Csehország kiadta az Egyesült Államoknak Jevgenyij Nyikulin állítólagos orosz hackert, akinek kiadását Washington és Moszkva egyaránt kérte.
Megakadályozta a londoni felsőbíróság hétfőn egy brit hacker kiadatását az Egyesült Államoknak.
Jann Horn egy általa írt számítási programot akart tesztelni, amikor feltűnt neki, hogy valami nem stimmel a processzoroknál. Nem sokkal később már meg is találta a hibát.
A Checkmarx kiberbiztonsági cég szakemberei szerint a hackerek könnyen ellophatják a Tinderhez tartozó személyes adatainkat, azokat ugyanis semmilyen titkosítás nem védi.
A rezsim ellenségeinek támadása mellett már a pénzszerzés is céljuk az észak-koreai hackereknek, akik fiatalkoruktól alapos képzést és az elitnek kijáró ellátást kapnak.
A rezsim ellenségeinek támadása mellett már a pénzszerzés is a céljuk az észak-koreai hackereknek, akik fiatalkoruktól alapos képzést és az elitnek kijáró ellátást kapnak.
Meglehetősen rövid és száraz közleményt hozott össze közösen pénteken késő estére az online jegyértékesítéssel kapcsolatos botrány ügyében a BKK valamint a T-System. Napközben a BKK Facebook-oldalát elárasztották a dühös kommentelők, de még a T-Systems német anyacégének oldalát is elérte a népharag.
Egy tavaly megjelent képen volt látható, hogy a Facebook alapító Mark Zuckerberg számítógépén leragasztották a webkamerát és a fülhallgató-mikronon aljzatot. Kóros üldözési mánia vagy jogos félelem? Letakarja vagy ne takarja le a kameráját az átlagos számítógép használó?