"HAJ" címkével ellátott hírek
Fodrászok és kozmetikusok mérték össze tudásukat vasárnap a békéscsabai belvárosi bevásárlóközpontban. A megmérettetésre az ország minden részéről érkeztek résztvevők, nem csak tanulók, de felnőttek is. Az egész napos versenyt már 17 alkalommal rendezte meg a Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium (BÉKSZI) Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája.
Egy tonna Indiából származó emberi hajat foglaltak le a Sao Pauló-i nemzetközi repülőtéren, a szállítmány értékét 400 ezer dollárra (87 millió forint) becsülik.
Beyonce elégedetlen volt rövid hajával. Ami tegnap még rövid volt, mára már újra hosszú lett - írja a hirado.hu.
Rekordot döntöttek Hollandiában vörös hajúak a hét végén: több mint ötezren gyűltek össze a kifejezetten nekik rendezett fesztiválon.
Bűnbandák támadnak a hosszú hajú nőkre, és fosztják meg őket hajkoronájuktól, hogy később szépségszalonoknak eladják azt. A hatóságok különleges egységet hoztak létre, hogy kezeljék az ilyen típusú bűncselekményeket. A munkát nehezíti, hogy az áldozatok többsége nem tesz feljelentést.
Korábban pénztárcákat, most hajat lopnak a magukat piranháknak nevező venezuelai bűnözőcsoport tagjai, akik a hajhosszabbítások iránt megnőtt kereslet miatt változtattak profiljukon.
A varázslatos énekesnő arca szinte felismerhetetlen.
Mick Jagger egyetlen hajfürtjéért milliós összeget fizetett valaki.
Sorban állás közben úgy összevitatkozott két nő Svédországban egy áruházban, hogy az egyik meggyújtotta a másik haját.
Fodrászok és kozmetikusok mérték össze tudásukat szombaton a belvárosi bevásárlóközpontban Békéscsabán. A versenyre a megye minden részéről érkeztek résztvevők, nem csak tanulók, de felnőttek is. Az egész napos megmérettetést már 16 alkalommal rendezte meg a BÉKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskola.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft