"HAJÓBALESET" címkével ellátott hírek
A Missouriban történt hajókatasztrófának eddig 17 halálos áldozata van, köztük egy 11 fős család kilenc tagja.
Kétéltű turistajármű, úgynevezett kacsahajó szenvedett balesetet az amerikai Missouri állam egyik taván, az első információk szerint legkevesebb nyolcan vízbe fulladtak.
Összeütközött egy katamarán sétahajó egy uszállyal hétfő este a Volga folyón, Volgográdnál, a balesetben tizenegy ember vesztette életét.
Összeütközött egy katamarán sétahajó egy uszállyal hétfő este a Volga folyón, Volgográdnál, a balesetben legalább tíz ember életét vesztette, egy pedig eltűnt.
Az egyik olajszállító tanker kigyulladt.
Két ukrán felségjelzésű vízi jármű, egy turistahajó és egy tehervontató ütközött a Duna 1730-as folyamkilométerénél pénteken - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A 1730-as folyamkilométer Nyergesújfalu és Tát között található.
Összeütközött csütörtökön egy orosz hadihajó és egy élő állatokat szállító hajó a Fekete-tenger török felségvizein, a Boszporusz északi végénél található Kumköy település közelében - jelentette az NTV török hírtelevízió.
Egyelőre vizsgálják, hogy mi okozhatta a két magyar matróz halálával járó vasárnap hajnali balesetet, de egy verzió szerint meghibásodhatott a parancsnoki kabint lesüllyesztő hidraulika.
A kínai Jangce folyón június elsején bekövetkezett hajószerencsétlenség áldozatainak száma 442-re nőtt, szemben az eddigi 14-gyel mindössze 12-en élték túl a tragédiát.
Még nyolc ember holttestét keresik a kínai Jangce folyón történt hajószerencsétlenség áldozatai közül, 434 halottat már a partra szállítottak, folyik az azonosításuk - jelentette helyi idő szerint hétfőn délben a mentési munkák központja Hupej tartományban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft