"HALÁLKAMION" címkével ellátott hírek
A fő vádlottak 25 év fegyházbüntetést kaptak a Kecskeméti Törvényszéken. A per elsőrendű vádlottját, a bűnszervezet vezetésével megvádolt afgán férfit örökre kiutasították Magyarországról, 94 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. A döntés nem jogerős.
A 71 ember halálát okozó parndorfi ügy keddi tárgyalásán felszólaló védők valamennyien vitatták, hogy védenceik bűnszervezet tagjaként követték el a terhükre rótt bűncselekményeket.
Megkezdte vádbeszédét az ügyész a 71 ember halálát okozó parndorfi ügy tárgyalásán kedden a Kecskeméti Törvényszéken.
Megkezdte részletes vallomását az elsőrendű vádlott a 71 migráns halálát okozó parndorfi embercsempészési ügy tárgyalásán csütörtökön a Kecskeméti Törvényszéken.
Az orvosszakértői vélemények szerint a teherautó rakterének lezárása után, 2015. augusztus 26-án hajnali öt óra után legkésőbb három órán belül megfulladt a parndorfi embercsempészési ügy valamennyi áldozata. A szakvéleményeket a 71 illegális bevándorló halála miatt zajló büntetőper szerdai tárgyalásán ismertették a Kecskeméti Törvényszéken.
Megtagadta a vallomástételt az első- és másodrendű vádlott a 71 migráns halálát okozó parndorfi embercsempészési ügyben a Kecskeméti Törvényszéken zajló büntetőperben, így a nyomozás során tett nyilatkozataikat, vallomásaikat olvasták fel.
Befejeződött a vádirat ismertetése a 71 menekült halálát okozó parndorfi és több tucatnyi másik embercsempészési ügy büntetőperének első tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken szerdán.
Lezárult a nyomozás a 71 menekült halálát okozó halálkamion ügyében, 8 ember ül előzetesben három ember ellen nemzetközi körözést adtak ki. Az afgán főszervező több milliárd forintot tehetett zsebre, a tragédia másnapján újabb 64 menekültet zsúfoltak egy kisteherautóba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft