"HALÁLOS ÁLDOZAT" címkével ellátott hírek
Halálos áldozatai is vannak a brüsszeli repülőtéren történt robbanásoknak.
Felrobbantottak egy autót kedden Berlinben.
Merénylethullám fogadta az amerikai alelnököt Izraelben.
Mélyaltatásban tartják Magyari Béla űrhajós fiát. A pilóta oktatóként ült abban a Cessna 152 típusú kisgépben, mely vasárnap lezuhant.
Eltűnt egy kisrepülő Tatabánya térségében, a gépet a Magyar Honvédség kutató-mentő szolgálatának bevonásával keresték és találták meg.
Autós üldözést követően tüzet nyitottak a rendőrök vasárnap hajnalban Kijevben egy személyautóra, amelynek vezetője súlyosan megsértette a közlekedési szabályokat és nem volt hajlandó megállni.
Vasárnap meghalt a nyugat-franciaországi Rennes egyetemi kórházában az az önkéntes, aki agyhalott lett a csütörtöki gyógyszerkísérlet után. Öt másik ember ugyancsak súlyos állapotba került, ők továbbra is kórházban vannak. A korábbi hírek szerint összesen 90 önkéntesen próbáltak ki egy tesztelés alatt lévő készítményt. A kórház már felvette a kapcsolatot mindenkivel, tíz embert megvizsgáltak szombaton, de nálunk nem találtak semmi bajt. A végzetes gyógyszerkísérlet ügyében több vizsgálatot is indítottak.
Meghalt egy férfi Budapesten, egy XVII. kerületi, Tarcsai úti lakástűzben szombat délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Halálra gázoltak egy gyalogost Tiszavasváriban péntek reggel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon.
Halálra taposott egy fiatal gumicsapoló munkásnőt egy vadon élő elefánt Thaiföldön. Az állat a nő kisgyermekét is súlyosan megsebesítette.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft