"HALÁLOS ÁLDOZAT" címkével ellátott hírek
Füstmérgezésben meghalt egy idős ember Bükkszenterzsébeten - közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel.
Cápa mart halálra egy búvárt a dél-ausztráliai Tasmania szövetségi államban, aki lányával együtt fésűskagylóra halászott Maria-sziget közelében.. A halálos támadás előtti napon egy nagy fehér cápát láttak a környéken.
Meghalt egy férfi, akire rázuhant egy betontömb egy épület bontása közben csütörtökön Hévízen - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.
Frontálisan összeütközött két személyvonat szerda délelőtt az ausztriai Graz közelében, az egyik mozdonyvezető életét vesztette - közölte az ÖAMTC osztrák autóklub szóvivője.
A cápa leharapta a fiú lábait és kezeit a Franciaországhoz tartozó Réunion szigeténél.
A fedélzeten két ember utazott, egyikük meghalt. A baleset oka egyelőre nem ismert.
Egy gyermek meghalt az M7-es autópályán péntek délután, amikor egy személyautó egy kisteherautóval ütközött. A sztráda Budapest felé vezető oldalát a 102-es kilométernél, Siófoknál teljes szélességében lezárták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Kilenc halálos áldozata van a Németországon, Ausztrián és Svájcon végigsöprő Niklas orkánnak. A vihar szerdára virradóra ugyan csillapodott, de a vonattal közlekedőknek továbbra is fennakadásokra kell számítaniuk - írja a híradó.hu
Legkevesebb nyolc turistát megöltek fegyveres támadók szerdán a tuniszi parlamentnél - közölte egy belügyminisztériumi szóvivő.
Halálra késeltek egy férfit a XIV. kerületi Bosnyák téren egy buszmegállóban, a tettest a rendőrség elfogta - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombat reggel a honlapján.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft