"HALÁLOS ÁLDOZAT" címkével ellátott hírek
Vonattal ütközött egy személyautó a csörögi vasútállomásnál péntek délelőtt, az autó sofőrje meghalt – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Munkájukat végző közmunkásokat gázolt egy autó csütörtök délelőtt Debrecenben, egyikőjük a helyszínen meghalt - erősítette meg az MTI információját Pethe Tamás, a közmunkásokat foglalkoztató Dehusz Kht. ügyvezetője.
Súlyos baleset történt kedd este (helyi idő szerint) az egyik New York-i elővárosi vasútvonalon. Hat ember vesztette életét és tucatnyian megsérültek.
Nyolc influenzás beteg halt meg kedden Hongkongban, az idén eddig 59-en estek áldozatul az öt év óta legsúlyosabb járványnak, közülük a harmadik héten 31-en - jelentette a helyi média szerdán.
Tíz civil meghalt, 18 pedig megsebesült, amikor tüzérségi lövedék csapódott be autóbuszukba kedden a kelet-ukrajnai Donyecktől délre fekvő Volnovaha település közelében egy ellenőrző pontnál - közölte a Donyeck megyei ügyészség, amely terrorcselekmény miatt indított eljárást az ügyben.
Több mint 400 ezer ember halálát okozza évente a gyógyszerek nem megfelelő használata Kínában, ennek hátterében a hamis gyógyszerek elterjedése mellett az általános tájékozatlanság húzódik meg.
Több tucatnyi halálos áldozata van az Odesszában történt tűzesetnek. Pénteken kigyulladt a szakszervezetek székháza, ide oroszbarát szakadárok menekültek be, miután összecsaptak Kijev-párti aktivistákkal. Az épületben tartózkodók füstmérgezést kaptak, többen pedig abba haltak bele, hogy a lángok elől kiugrottak az ablakokon. Moszkva elítélte és Kijevet tette felelőssé a történtekért. Washington a rend helyreállítására szólította fel Oroszországot és Ukrajnát.
Legkevesebb tizenhárom bányász meghalt hétfőre virradóra sújtólégrobbanás következtében a délnyugat-kínai Jünnan tartományban, egy vájárt még keresnek - jelentette a kínai média.
A dagesztáni Bujnakszban kedden megölték a városi ügyészség munkatársát, előző nap pedig két civil halt meg az észak-kaukázusi köztársaságban, Haszavjurt településen egy rendőrők elleni merényletben.
Csütörtökre virradóra hurrikánná erősödött és ismét pusztítással fenyegeti Mexikót a napokban számos halálos áldozatot követelő Manuel trópusi vihar. A helyi meteorológiai szolgálat (SMN) közölte: a forgószél viharos esőzésekkel elérte az ország északnyugati részén található Sinaloa szövetségi államot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft